Négy férfi egy eset

2021. december 08. 15:07

Ezek csak azok, akik annyira hülyék voltak, hogy még Polt Péter sem tudta kimosni őket.

2021. december 08. 15:07
Hadházy Ákos
Hadházy Ákos
Facebook

„A Fidesz szó nélkül meghagyja mind a négy képviselőt a parlamentben és a frakcióban is. Ennyit arról, amit Völner kapcsán a propaganda kínjában harsog, hogy az ő oldalukon következménye van a dolgoknak.

Pedig ketten már a vádlottak padján ülnek csalás és vesztegetés miatt. Völner mentelmi jogának felfüggesztését most volt kénytelen kezdeményezni az ügyészség, mert a simlis végrehajtóktól szakmányban fogadta el a milliókat. Flóri meg Flóri, akinek a munkahídja ügyében hét éve nyomoznak és már hat gyanúsított van.

És ezek csak azok, akik annyira hülyék voltak, hogy még Polt Péter sem tudta kimosni őket, csak lassítani és titkolni, amit lehet.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cutcopy
2021. december 09. 09:01
ok
hakos
2021. december 09. 00:39
A lófasz-szakértő Hullaházy szerint az ügyészség kimosni akarja, azért kérte mentelmi jogának felfüggesztését. :D
PPK
2021. december 08. 20:32
Mandika miért nem szemlélte Hadházy november közepén kelt posztját? NAV házkutatás kicsit más mint egy letartóztatás vagy egy ügyészségi megkeresés. Az ex-államtitkár mikor fog lemondani? Mármint a képviselőségéről. Megsúgom, soha. Mert kell a kétharmadhoz. És: tegye fel a kezét, aki szerint 11 év alatt ez - mármint a végrehajtói - volt a fidesz első korrupciós ügye? Most persze lehet hivatkozni, hogy PP milyen nagyszerű, mindenkire vonatkozik a törvény stb. Hány ügyet sikált el? Az itt hozzászólók egy cseppet sem kritikusak semmivel?
Peppa
2021. december 08. 17:28
Mi van, ragyás? A Városházán minden rendben? Zugló? Félsz, hogy elásnak, te balfasz?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!