Nyílt levél Guy Verhofstadt részére

2022. július 22. 18:22

Van egy szomorú hírem: teljesen biztos, hogy Ön sem nem liberális, sem nem befogadó!

2022. július 22. 18:22
null
Kovács András
Kovács András
Facebook

„Tisztelt Uram!

Ön Szijjártó Péter csütörtöki moszkvai látogatását úgy értékelte, hogy »Magyarország már eddig is aktívan gyengítette az EU egységét… és most aktívan segíti Oroszországot! Az antidemokratikus kormányoknak nincs helye az európai asztalnál… Fel kell tehát tennünk a kérdést: az Orbán vezette Magyarország Orbán vajon továbbra is tagja lehet-e az Uniónak?«

Ön saját magát liberálisként és befogadóként határozza meg. Ha valóban Ön liberális és befogadó, akkor nem értem, mi a problémája azzal, ha két egymással hadban nem álló ország külügyminisztere megbeszéléseket folytat? Ha Ön liberális és befogadó, akkor miért nem emelte fel a szavát, amikor Ursula von der Leyen az azeri diktátorral tárgyalt gázügyben? Ha Ön valóban liberális és befogadó, akkor mikor fog bocsánatot kérni a kongói néptől, azért mert az Ön országának korábbi irányítói tízmillió embert gyilkoltak meg az afrikai országban?

Van egy szomorú hírem: teljesen biztos, hogy Ön sem nem liberális, sem nem befogadó! Ön mindenkit gyűlöl és kirekeszt, aki nem azt a semmitmondó és unalmas papagájszöveget gurgulázza fel, amit Ön mindennap megtesz (persze nagyon jó pénzért)! Itt lenne az ideje, hogy azokat az intézményeket megszüntessük, amelyek az Önhöz hasonló senkiháziakat eltartják! Ha ez végre megtörténne, akkor talán Európa szellemi levegője is tisztább lenne!

Ja, még valami! Szerintem az európai asztalnál azoknak sincsen helye, akik tízmillió ártatlan kongóit kiírtottak, és később ezért semmilyen kártérítést nem fizettek ezeknek a szerencsétlen emberek életben maradt rokonainak és leszármazottainak!

Üdvözlettel: Kovács András”

Nyitókép: Twitter

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 113 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
njohn
2022. július 27. 17:05
Ezt a nyílt levelet az UNIÓ összes nyelvén közzé kell tenni !!! NEM kellene, hanem K E L L !!!
Stingary76
2022. július 23. 15:36
2 mondatot dolgot írnék ezzel kapcsolatban : 1. Bayer Monsanto Verhofstadt "pártfinanszírozás", kenőpénz. 2. Monsanto GMO, Ukrajna.
Hangillat
2022. július 23. 15:16
Liberálisból ultraliberális: továbblépés a dekadenciába; EU-ban betöltött szerepe így EU-náci, EU árja. Európai asztal = jogállami európai asztal.
kizökkentidő
2022. július 23. 13:18
"Van egy szomorú hírem: teljesen biztos, hogy Ön sem nem liberális, sem nem befogadó! " A Soros hülyeségeit azonnal befogadja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!