A jelek szerint nem ajánlott még eleget a kormány az EU-nak

2022. szeptember 06. 14:45

Kérdés, ez már elég lesz-e az EU-nak, illetve hogy egy hatóság mennyiben tudja visszafogni a rendszerbe beépült korrupciót.

2022. szeptember 06. 14:45
null
Ligeti Miklós
HVG

„A jelek szerint a kormány elsőkörös kísérletei nem voltak elégségesek, újat és komolyabbat kellett mondania. Most visszament a startvonalra, valóban komolyabbat mondott és megpróbálja újra.

(...)

A korrupció itthon a rendszer beépített működési módja, nem kisiklás, nem kivétel, ezért hatósági megoldásokkal nagyon kis mértékben lehet ellene fellépni, hiszen a rendszernek önmaga ellen kellene eljárnia.

Arról már nem is beszélve, hogy »amit eddig elloptak, az már ott is marad«, és ettől nem lesznek új szereplők az építőipari piacon. Az elmúlt 10 év rombolását és átöröklött rossz gyakorlatát nem lehet egy hatósággal felszámolni.”

Nyitókép: ATV képernyőkivágás

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csulak
2022. szeptember 06. 15:49
Korrupcio ott viragzik ahol baloldal uralkodik, lasd KamuGeri Butapestjeben: https://magyarnemzet.hu/belfold/2022/08/botranybaloldal-sorjaznak-a-korrupcios-esetek-1-resz https://magyarnemzet.hu/belfold/2022/08/milliardos-csalas-drog-es-eroszak-is-szerepel-a-botranybaloldal-bunlajstroman-2-resz https://magyarnemzet.hu/belfold/2022/08/budai-gyula-kiderult-hogy-a-cseh-katalinhoz-kotheto-cegek-csapjai-kulfoldre-is-elertek-video https://magyarnemzet.hu/velemeny/2022/08/ket-esztendo-teljesen-karba-veszett de ezt a bruszelitak mind elnezik a baloldalnak ! vajon miert? https://demokrata.hu/magyarorszag/elkepeszto-kampanyt-inditott-a-baloldal-brusszelben-az-unios-penzek-megvonasaert-574427/
nikonos
2022. szeptember 06. 15:35
A jó krvnyd Lőwy Móric
zakar zoltán béla
2022. szeptember 06. 15:33
Mikor az 5. osztályos teljes kisdobos lelkülettel okosít.
Perczel Éva
2022. szeptember 06. 15:30
A jelek szerint a kormány első körös kísérletei nem voltak elégségesek, újat és komolyabbat kellett mondania" Hát igen! Amióta kirobbant az 1,8 milliárdos vesztegetési botrány a moslékos vályúnál, azóta még több figyelmet, és éberséget várnak el teljes joggal. Nem lesz elég a kék masni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!