Nem lesz nagy és mindent átfogó orosz offenzíva

2023. február 03. 22:50

Nyilván nem értek a háborúhoz, csak némi olvasgatás után ezt raktam össze.

2023. február 03. 22:50
null
Ambrózy Áron
Ambrózy Áron
Facebook

„Olyan régen adtam elő a mindenhez is értő katonai szakértőt, hogy most jósolok egyet. Nem lesz nagy és mindent átfogó orosz offenzíva. Egyszerűen csak azért vág egybe a ruszki- és az ukrofil propaganda, mert az egyik erőt meg mindent legyűrő akaratot szeretne mutatni a világnak, a másik meg erre hivatkozva kunyerál/követel mindent, ami nincs lebetonozva nyugaton.

Egy nagy offenzívához ugyanis nagy csoportosításokra van szükség. Sok ember, sok eszköz, sok lőszer, sok kaja, sok cigi, sok pornómagazin. Az ilyen meg egyrészt látható mindenféle eszközökről, amiket fellőttek a kupolára, másrészt meg oda lehet durrantani azokkal az cuccokkal (HIMARS, Caesar stb.), amiket ugye már többször megsemmisítettek az oroszok és persze semmit nem érnek, mert hozzáidomították a műveleteiket.

(Nyilván nem értek a háborúhoz, csak némi olvasgatás után ezt raktam össze. Az idő majd igazságot tesz. Csak ne mulasszatok el március végén is visszajönni a poszthoz, hogy megírjátok, hogy

a, tök hülye vagy, inkább ne okoskodj, hanem húzd meg magad;

b, micsoda elme vagy, micsoda éleslátás, bár mindenkinek ennyi esze lenne!”

Nyitókép: STR / PRESS-SERVICE OF COMMANDER-IN-CHIEF OF THE UKRAINIAN ARMED FORCES / AFP

***

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 91 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pemete jakab
2023. február 04. 22:41
A kérdés nem az orosz offenzíva, hanem az, hogy az átalakul-e és hogyan orosz defenzívává.
DonCiccio
2023. február 04. 14:59
Tűzszünetet azonnal! És mielőbbi béketárgyalásokat !!
Akitlosz
2023. február 04. 14:50
Egy senkiházi fészbukkoló is nyilván katonai szakértő. Nem hogy vissza- de oda sem járunk. A Mandinernek köszönheti egyedül, hogy mint újságcikkíró adhatja elő a véleményét. Az összes ilyen propagandistát ki kellene tiltani a facebookról. Az nem erre való.
Zsaturnuzs
2023. február 04. 12:56
LESZ orosz offenzíva. Lesz hozzá elég ember, fegyver, lőszer, kaja, kötszer és gyógyszer, pornómagazin és hullazsák. Eredménye, is lesz, csak sovány, de több a semminél. Pár tízezer hulla is lesz, fiatal kölykökből, borostás családapákból, meg hiányos fogazatú börtöntöltelékekből. Lesz néhány temetés nyugati országokban is. ÉRTELME ENNEK AZ EGÉSZNEK, AZ NEM LESZ TOVÁBBRA SE.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!