Elvesztettünk egy harcostársat: Kiállunk a PsTV mellett!

2023. március 29. 15:43

A Patrióta annak idején pontosan azért jött létre, hogy megdöntse a közösségi oldalakat megszálló baloldali véleményterrort.

2023. március 29. 15:43
null
Szarvas Szilveszter
Facebook

„A Patrióta YouTube-csatorna kiáll a PsTV mellett! A jobboldalt nem lehet elhallgattatni, össze kell fognunk! Elvesztettünk egy harcostársat: Kiállunk a PsTV mellett! Biztosan tudjátok, hogy a napokban a Youtube törölte a PsTV csatornáját. Az indokok a mai napig ismeretlenek. A döntéshozók még arra sem méltatták a szerkesztőséget, hogy valamiféle magyarázattal előálljanak.

A történetben nemcsak a stílus problémás, hanem annak üzenete is. Amíg a baloldalnak mindent szabad, addig a jobboldalnak kétszer is meg kell gondolnia, mivel foglalkozik, hogyan fogalmaz és miként tálal egy témát ezeken a felületeken. Erre mondják, hogy lejt a pálya. Méghozzá erősen, és nem felénk. A baloldali vélemények, tartalmak valósággal ellepik a közösségi oldalakat, így a Youtube-ot is. Sokszor úgy tűnhet, hogy kisebbségben vagyunk, miközben ez nagyon nincs így. Elég csak a parlamenti választás eredményére gondolni.

A Patrióta annak idején pontosan azért jött létre, hogy megdöntse a közösségi oldalakat megszálló baloldali véleményterrort. Azért hoztuk létre az oldalunkat, hogy a jobboldalnak felerősítsük a hangját. Azonban ezt a harcot nem tudjuk egyedül megvívni, ehhez kellenek barátok, szövetségesek is. A múlt héten éppen egy ilyen harcostársat vesztettünk el. Az egyik legnagyobbat. Így az a minimum, ha azt mondjunk: kiállunk és szolidaritást vállalunk a PsTV-vel!

Vannak olyanok, akik ilyenkor feladják, és a könnyebb utat választják. De mi pontosan tudjuk, hogy a PsTV stábját nem ilyen fából faragták! Srácok, találkozzunk újra a küzdőtéren! Hiszen teljesen egyértelmű: a cél közös. Hajrá jobboldal, hajrá patrióták!”

Nyitókép: Beata Zawrzel / NurPhoto / NurPhoto via AFP 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csubszi
2023. március 30. 10:13
Na. Alos hisztikar, hiába örvendeztek, az igazságot nem tudjátok eltitkolni. Lásd a tavalyi bukásotokat! És a jelszvatok: Lejjebb is van még! Szaros kis takony hazudozók! Lehet visítozni, seggnyalni egymást buzi pedó banda!
Lajoss
2023. március 30. 09:36
Szilvi,harcoljatok tovább Bástya elvtársért..
Bradanek
2023. március 30. 06:44
Elég volt a globalista sajtódiktatúrából, cenzúrából!
CharlieM
2023. március 29. 23:03
"a közösségi oldalakat megszálló baloldali véleményterror" :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!