Meg van mentve a jogállam

2023. július 07. 07:50

Még a brexitelt brit egyetemek is kaphatnak azokból az uniós pénzekből, amiből a magyarok már nem.

2023. július 07. 07:50
Lattmann Tamás
Lattmann Tamás
Facebook

„Olvasom, hogy »Rövidesen újra helyére kerülhet az ELTE jogi épületének rég eltűnt kupolája«. Meg van mentve a jogállam, ojjeee, úgy kellett ez az ELTE jogi karának is, mint pár éve a Pázmány-szobor a főbejárat elé. Nem baj, oda is kijárult hajbókolni az egész egyetemi vezetés, majd a kupola alatt is jól meglesz mindenki, aki igazából nem számít.

Amúgy friss hír, hogy még a brexitelt brit egyetemek is kaphatnak azokból az uniós pénzekből, amiből a magyarok már nem, csaxólok. Igaz, hol van azoknak ilyen menő kupolájuk ugye.”

Nyitókép: Facebook

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kunfia1
2023. augusztus 03. 11:07
Azt a kupoláját? Lehet, hogy a britek nincsenek annyira elszigetelve, mint a tehetetlenül hőbörgő vezérünk? -Brühühü, nem tudok pénzt szerezni. Uram, segíts, üres a kassza, államcsőd van! -Tedd vissza, Viktor, tedd vissza!
Biedermann
2023. július 27. 10:42
Istenem,milyen egyszerű,de páváskodó embert teremtettél ezzel a Lattmann-al!
Málaga21
2023. július 08. 09:37
Tehát tényleg politikai alapon osztják brüsszelben a pénzeket.
beke23-a
2023. július 07. 18:40
Tamas, te kinek szukolsz? Nem erzed rosszul magad?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!