Karácsony kampányába is gurult félmilliárd. Vajon honnan?

2023. június 27. 14:01

Karácsony maradt, aki volt: minden idők leghiperpasszívabb főpolgármestere.

2023. június 27. 14:01
null
Rákay Philip
Facebook

„Emlékszünk? Nagy dérrel-dúrral bejelentett, kínosan gagyi üzenetekkel operáló 99 Mozgalom, miniszterelnök-jelölt jelölti bejelentkezés a fatornyos szülőfaluból, majd hirtelen mégiscsak jött az a fránya villamos, Karácsony pedig maradt, aki volt: minden idők leghiperpasszívabb főpolgármestere. Márki-Zay meg akkorát bukott az ellenzéki moslékkal karöltve, hogy öröm volt nézni. Jóllakott napközis mosolyú Gelgelyről – aki látszólag kettőig sem képes elszámolni – időközben a magyar titkosszolgálat kiderítette, hogy a kampányára csöndben csak bezsákolt 500 millió forintnyi »mikroadományt«, Párbeszédes elvtársa befizetéseiből.

Mondom: 500 milliót. Gelgely szerint összekalapozták a pénzt, sőt még a gyűjtődobozok alját is kiseperték Szabó Tímeáék. Hiába, takarékos egy asszony ez a Tímeja... Korányi Dávidról már nem is beszélve, aki egészen véletlenül Karácsony tanácsadójaként dolgozott, miközben az illegálisan érkezett, sokmilliárdos amerikai kampánypénzeket gründolta – minden idők legfelháborítóbb külföldi beavatkozási kísérletét valósítva meg... Persze Korányiék is »mikroadományokról« hazudoztak, mígnem kiderült, hogy az amerikai demokrata világból és a hálózatoktól érkezett a pénz.

Szerencsésebb történelmi korokban a hazaárusítást kőkeményen büntették. Csak mondom...”

***

Nyitókép: Földházi Árpád / Mandiner

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
palicsi
2023. június 28. 12:41
Ez a microadományozás olyan, mint az alábbi történet: Megálltam a leeresztett vasúti sorompónál. Előttem egy lovaskocsi és mellette egy motoros állt. Mivel csak egy ló volt a kocsi elé fogva, az is a kocsirúd bal oldalán, egészen a motoros mellé állt a kocsis! A ló meg, nyugtalankodott és addig, addig, hogy belerúgott a motorkerékpár kerekébe, amitől abban nyolcas keletkezett! A motoros mérgében a bukósisakjával kezdte ütni a ló fejét, amire a kocsis leszállt és összeverekedtek a motorossal! Jött arra egy ember, aki a kecskéjét vezette! Megkötötte a kecskét a sorompóhoz, mert szerette volna szétszedni a verekedőket! Közben a vonat elment és a sorompót felnyitották, a kecske meg ott lógott rajta... Ha hiszitek, ha nem, ez pont így történt!
Lajoss
2023. június 28. 07:12
..a semmihez sem értő zenetévés hülyegyerek..
zorroro
2023. június 28. 03:02
Az MVM a befizetett energiaszámláinkból mire is gurított 500 milliót a CÖF-nek? Az jobban érdekel, mert az közpénz, az én pénzem.
18.0 fok
2023. június 27. 22:29
átszámoltad ezt már g-mercibe, szarevő?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!