SZDSZ-esek a polgári értékrendért

2009. augusztus 17. 16:20

Szabadelvű Polgári Egyesület néven ma új pártkezdemény alakult. Magyar Bálint is ott van az alapítók között, de az elnökségnek nem tagja.

2009. augusztus 17. 16:20
„Úgy gondoljuk, újra kell fogalmazni a közmegegyezés iránti vágyat. Sokan vagyunk, akiknek a felelősség, biztonság, méltóság, tisztesség, józanság, mérték, tudás, belátás, elfogadás, együttérzés nem egyszerű szavak, hanem naponta megélt elkötelezettség egy értékrend mellett. Sokan vagyunk, akik ma Magyarországon úgy érezzük: a polgári értékrendnek nincs ma Magyarországon megfelelő képviselete”- áll az alapítói nyilatkozatban.

Az elnökség tagjai közül hárman SZDSZ-es parlamenti képviselők (Hankó-Faragó Miklós, Sándor Klára és Világosi Gábor), valamint a pártból Retkes Attila elnökké választása után kilépett két politikus: Ara-Kovács Attila külpolitikai tanácsadó, illetve Wittinghof Tamás budaörsi polgármester. Rajtuk kívül Litván Györgyné és  Subasicz Éva is tagjai az egyesület vezetőségének.

Magyar Bálint már megint szervezkedik - Új párt alakul? (NOL)

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sunázó
2009. augusztus 19. 06:46
Annak a pártnak, amelyik Sándor Klára; Világosi Gábor, Magyar Bálint és a hozzájuk hasonló ballasztokat cipeli a hátán, lehet bármi a neve. A hazai folklór találóan jellemzi a helyzetüket: Tele van a tököm velük. Kutyából nem lesz szalonna! Ezért maradnak annak, amik: pártcsökevény.
imres
2009. augusztus 18. 18:54
Tisztelt(?) Kunczián Gábor! Rövid leszek. Tűnjetek el a picsába! Közmegegyezés.
remetebal
2009. augusztus 18. 12:52
Ezek mindent komolyan gondolnak. Pl. azt is, hogy nem töltöttek be sosem fontos funkciót a rendszerváltás folyamatában, mert hogy-hogynem a komcsik mindig elszívták tőlük a levegőt. De azért ott legyeskedtek mindenhol. A két fő senkiházi vezeti, ez már önmagában garancia. Miért is léptek ki például? Mert szerintük nincs miért bocsánatot kérniük az országtól. Torgyán - a rendszerváltás legnagyobb árulója - mellett a helyük. Remélhetőleg százalékosan is.
luccy
2009. augusztus 17. 16:24
Ez most vicc akar lenni, vagy komolyan is gondolják? :-)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!