Megszabadulna a koldusoktól Pintér

2010. július 29. 08:48

Pintér Sándor mindent elkövet, hogy Magyarország élhető, békésebb és gazdagabb ország legyen. A Magyar Hírlapnak adott interjúban a belügyminiszter közölte: a közrend területén nem ismer tabut.

2010. július 29. 08:48

A napilap csütörtöki számában megjelent interjúban Pintér Sándor hangsúlyozta, hogy „a munkát megvető réteget munkára szoktatják, a közterületeket megtisztítják a koldusoktól és az ország hangulatát rontó személyektől, de úgy, hogy ők is lehetőséget kapjanak az élettől”.

Pintér a legnagyobb gazdasági botrányokról elmondta: a nyomozásokhoz hatalmas szakértői háttérre van szükség, és ezek a szövevényes ügyek, hiába botrányosak, sokszor a törvényesség határán mozognak.

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hogyne
2010. július 29. 12:28
Igaza van Pintérnek. Tele van a város szeméttel, hajléktalanokkal. Nyilván nem lehet őket varázspálcával eltüntetni, de valamit csak lehet kezdeni, hogy ne úgy nézzen ki Budapest, mint a szemétdomb. Persze ehhez majd kell Tarlós is, mert a főpolgármester nélkül ez nem megy.
szpal
2010. július 29. 11:41
Valami olyasmi kellene, hogy 1. § aki kéreget, részegen, koszosan utazik a BKV-n, zaklatja az utasokat, parkokban él, stb., kapjon kisebb büntetést, pl. szociális segély részbeni elvonása, 2. § aki pedig 3-szor követi el ezt, azt lehessen elzárni, és munkaterápiára kötelezni.
blogen
2010. július 29. 10:51
Semmi örömteli nincs ebben. Lényegében Pintér deklarálta, hogy nem fog a cigánybűnözők ellen fellépni, ellenben most a cigányokra alkalmazott lusta élősködő narratívát átvezeti a rendőrség szempontjából teljesen ártalmatlan, ezért könnyű célpontot nyújtó hajlékonyokra. Ki kell őket is takarítani, de ez egy újabb jaffás mellécselekvés, ahol a cigók helyett a hajlékonyokkal keménykednek.
gentry
2010. július 29. 10:25
Végre valami értelmes dolog! A csöveseket már rég ki kellett volna paterolni a városból!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!