Zárolták Gál vagyonát

2011. február 03. 08:13

Zárolta a Fővárosi Bíróság Gál György eddig még nem lefoglalt vagyonát - értesült a Magyar Nemzet. A Hunvald-ügyben többek között bűnszervezetben elkövetett, különösen jelentős kárt okozó csalással vádolt Gál 60 milliós életbiztosításait és 40 milliós adriai nyaralóit foglalta le a bíróság.

2011. február 03. 08:13
A Fővárosi Bíróság két biztosítótársaságnál összesen hat életbiztosítást, valamint két Vis szigeti ingatlant zárolt Gál György egykori SZDSZ-es politikus eddig még nem lefoglalt vagyonából - értesült a Magyar Nemzet. Gál életbiztosításainak összege eléri a 60 millió forintot, az adriai nyaralói pedig legalább 40 millió forintot érnek. A zár alá vételt a Központi Nyomozó Főügyészség kezdeményezhette, miután értesült arról, hogy Gál hozzátartozói egy összegben akarják felvenni a csak később lejáró biztosításaikra eddig befizetett pénzt.
 
Gál György ellen bűnszervezetben elkövetett, különösen jelentős kárt okozó csalás és más bűncselekmények miatt emelt vádat a Központi Nyomozó Főügyészség a Hunvald-ügyben.

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
*ufó*
2011. február 03. 19:43
nagyon helyes! elég volt már a töketlenkedésből!
tóth mária
2011. február 03. 11:58
igen lassan megy itthon az ébredés! megírni Viktornak, hogy gyorsuljon fel, mert 2014 nincsen olyan messze!
jakatta
2011. február 03. 11:03
Nekem valami furcsa érzésem van. Cusiét is zárolták, majd valaki(k) letett(ek) 50 millát, mint az okozott kár megtérülése (majd még valaki 10 millát), aztán láttuk mi lett az eredmény. Csökkentett ítélet, lassan szabadul is Cusi. Engem viszont érdekelne hogy ki(k) volt(ak) azok, akik letették ezt a temérdek pénzt? És miért? Kik ezek a jószívű honpolgárok? Ha bűnszövetségben elkövetett bűncselekmény történt, akkor miért nem vizsgálták a pénz eredetét? Eredhet pénzmosásból is, tehát bűncselekményből. Aztán majd azt is megnézném, hogy Gálnak mennyit fizetnek majd be...
Vizigót
2011. február 03. 10:06
"Zárolták Gál vagyonát" Érdekelne mi tartott ebben ilyen sokáig.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!