Kapcsolatot tarthatott KBH-tisztekkel Csontos István

2011. április 13. 09:42

A Katonai Biztonsági Hivatal (KBH) több tisztjével is tarthatta a kapcsolatot Csontos István, a romagyilkosság-sorozat negyedrendű vádlottja - írja a Magyar Nemzet. Hogy Csontos István leszerelése után miért volt szükség rendszeres meghallgatására, arról H. Ernő titoktartási kötelezettség alól mentesüléséig nem nyilatkozhat.

2011. április 13. 09:42

H. Ernő egykori Katonai Biztonsági Hivatali (KBH) főtiszt meghallgatásának jegyzőkönyvéből kiderül, hogy a hivatal több tisztjével is tarthatta a kapcsolatot Csontos István, a romagyilkosság-sorozat negyedrendű vádlottja. H. Ernő a gyilkosságsorozat tiszalöki állomása után, a kislétai emberölés előtt is találkozott Csontos Istvánnal, aki szerződéses katonaként éveken át jelentett a katonai titkosszolgálatnak - írja a szerdán a Magyar Nemzet.

Csontos István vádlott feltehetőleg S. Imre nyugállományú alezredessel és H. Zsolt főhadnaggyal is tartotta a kapcsolatot. Hogy Csontos István leszerelése után miért volt szükség rendszeres meghallgatására, arról H. Ernő titoktartási kötelezettség alól mentesüléséig nem nyilatkozhat.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nick89
2011. április 13. 10:45
Csontos KBH-val. Az APEH az adót nem fizető kínai vállalkozókkal. (http://www.harommajom.hu) A VPOP a vámmentes budapesti Kínai Különleges Gazdasági Övezettel. (http://www.monoricenter.hu) Mi meg a konyhaasztal mellett egymással tartjuk a kapcsolatot és halkan morgunk egymásnak.
drieno
2011. április 13. 10:40
Ejnye-bejnye, miféle titkok köthetik megint az elvtársak kezét? Eddig az volt tudható, hogy a megfigyelést akkor állították le rejtélyes okokból kifolyólag, amikor a csoport éppen a tettek mezejére lépett. Aztán eltelt jó sok idő, meghalt jó sok áldozat, sorozatgyilkosság minősítést is kapott az ügy, "romagyilkosságok", ugye, és a látszólag nem összefüggő ügyeket egyszer csak hopp a mesteri nyomozás megoldotta, megtalálták a bűnösöket - akikről tudták, hogy romagyűlölők, szép kis aktájuk is volt róluk és azt is tudták, hogy komoly fegyvereket szereztek be. Erre most kiderül, hogy a fentieken túl a KBH-nak nem egy, hanem két embere is kapcsolatban állt az egyik figurával, de ez persze titkos. Én azért mellétenném azt is, hogy abban az időszakban komoly magyarellenes kampány folyt a magyar és a nemzetközi sajtóban. Volt itt roma gyűlölet, a romák elleni erőszak (erre nem nagyon volt példa, legalábbis a gyilkosságokig), romák rendszeres hátrányos megkülönböztetése stb. Több olyan támadást is megkíséreltek romák elleni erőszaknak beállítani, ahol végül kiderült, hogy romák által romák ellen elkövetett erőszakos cselekedet történt. Gondolom, ezeknek kellett volna ellensúlyozniuk Szögi Lajos meglincselését. Tehát a sajtókampányhoz marhára kellett már egy olyan bűncselekmény, amelyet magyarok követnek el romák ellen. Mint ahogy most azon küzdenek, hogy gárdatagok végre verjenek már meg bizonyíthatóan néhány romát, ne csak masírozzanak fel alá...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!