Kizáratnák a romagyilkosságok bíráját

2011. április 27. 12:12

Az első-, illetve másodrendű vádlott Kiss-fivérek védői a bíró elfogultság miatti kizárását indítványozták a romagyilkosságok perében.

2011. április 27. 12:12

A romagyilkosságok első- és másodrendű vádlottjainak ügyvédei a bíró kizárását indítványozták. A Kiss-testvérpár védői úgy vélik: Miszori László elfogult, kivételezik a negyedrendű vádlott Csontos Istvánnal.

Az ügyvédek szerint a Pest Megyei Bíróság tanácsvezető bírája a múlt hét folyamán etikai normákat is megsértett, amikor figyelmeztette a negyedrendű vádlottat. A bíró azt mondta Csontos Istvánnak, hogy „el fog süllyedni”, amennyiben nem fűz észrevételeket a tanúk és a vádlottak vallomásaihoz. A bíró nem tartja magát elfogultnak, a tárgyalás két újabb tanú meghallgatásával folytatódik.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!