Ismét kihallgaták Szilvásyt

2011. július 15. 19:09

Pénteken újra kihallgatták a kémkedéssel gyanúsított volt titokminisztert. Szilvásy ügyvédje közölte: a kihallgatási jegyzőkönyv titkosításának feloldása érdekében az adatvédelmi biztoshoz fordultak.

2011. július 15. 19:09

Ismét kihallgatták a kémkedéssel gyanúsított Szilvásy Györgyöt a Budapesti Katonai Ügyészségen pénteken. Ügyvédje szerint Szilvásy minden kérdésre válaszolt, ám a kérdések és a válaszok is államtitkot képeznek. Hozzátette: a kihallgatási jegyzőkönyv titkosításának feloldása érdekében az adatvédelmi biztoshoz fordultak. Ez a dokumentum tartalmazza a Szilvásyval közölt gyanúsítást is.

Az elsőfokú bíróság döntését helybenhagyta a másodfokú bíróság is. Így továbbra is szabadlábon maradhat Szilvási György. Ám az indoklást egyelőre nem ismeri sem a volt titokminiszter, sem annak ügyvédje.

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rakosi
2011. július 16. 09:45
A szerver nagyon fontos kellék, de most az a kérdés, hogy a nagy tényfeltáró hevületben a Fidesz miért a titkosítás mellett kardoskodik? Belzebub Szilvásy pedig miért akar nagy nyilvánosságot? Erre az apró ellentmondásra kellene ötletes megoldásokat prezentálni!
Zázrivecz
2011. július 16. 01:00
Ez eddig szép és jó, de ha egy szolgáltató látja, hogy nem megfelelő a szolgáltatása az igényekhez képest akkor nem kellene váltani? Főleg ha egy szoftweren múlik a történet?
Zázrivecz
2011. július 15. 20:57
A Mandiner szerkesztőit is ki kellene már hallgatni, hogy miért nem ruháznak be egy normális szerverre. Az elmúlt napokban az oldal elérhetősége kritikán aluli volt. Korábban már valaki felvetette, hogy ha kell beszállna egy új szerver költségeibe. Ezúton jelzem, hogy én is gurítanék pár forintot ha ezen múlik a normális szolgáltatás.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!