UD-ügy: „Szilvásynak meg kell jelennie"

2011. július 04. 11:37

Az UD Zrt. jogi képviselője szerint mind Dávid Ibolyának, mind Szilvásy Györgynek feltétlenül meg kell jelennie az UD-ügy keddi tárgyalásán.

2011. július 04. 11:37

Futó Barnabás, az UD Zrt. jogi képviselője hétfőn közölte: elhalasztották az UD-ügy hétfői tárgyalását, mivel nem érkeztek meg azok a dokumentumok, amelyeket  az Alkotmányvédelmi Hivataltól kértek be. Az ügyvéd szerint Szilvásy Györgynek mindenképpen meg kell jelennie a keddi tárgyaláson.

Holnap délelőtt tárgyalja a bíróság az első vádpontot az ügyben, és akkor Szilvásy úrnak jelen kell lennie. A második vádpontban pedig most kezdődik kedden fél 1-kor Dávid Ibolya vádlottnak a kihallgatása, és ott személyesen meg kell jelennie. Mind a kettőjüknek ott kell lenni” - fejtette ki Futó Barnabás.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nick:Hornby
2011. július 04. 12:19
Ezt vártuk egy éve! Ám én még tudnék legalább 20-30 nevet felsorolni! Bizakodom! :-))
Honfi-fi
2011. július 04. 12:12
Rabomobil, odaviszi szilvát, nem gond.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!