Romagyilkosság-ügy: „Apunak” nevezte Hitlert

2011. szeptember 13. 17:36

A romagyilkosságok tanúja szerint Kiss Árpád elsőrendű vádlott korábban szélsőséges nézeteket terjesztett és „apunak” nevezte Adolf Hitlert.

2011. szeptember 13. 17:36

A romák elleni támadások vádlottjainak egykori munkáltatóját kedden harmadjára hallgatta meg tanúként Miszori László, a Pest Megyei Bíróság tanácsvezető bírája. Az asszony többször elsírta magát a tárgyaláson, ahol több korábbi vallomását visszavonta, viszont fenntartotta a vádlottak személyiségéről szóló nyomozati vallomását.

A nő elismerte, hogy szerelmi kapcsolatban állt az elsőrendű vádlott Kiss Árpáddal, és leszögezte: a férfi olyan nézetekre akarta felhívni a figyelmét, melyektől ő elzárkózik. Az asszony beszélt arról is, hogy Kiss István élősködőknek tarja a romákat, ám ez szerinte nem rasszizmus: környezetében mindenki így gondolkodik, itt nem „bőrszínről, hanem életmódról” van szó.

A tanú nyomozati vallomása tartalmazza: Kiss István, aki korábban Pető Zsolt másodrendű vádlotthoz hasonlóan szkinhed volt, Hitlert »apunak« nevezte. A nő beszélt Kiss horogkeresztet ábrázoló tetoválásáról is.

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Peter8811
2011. szeptember 13. 20:16
Érdekes összefüggésre jöttem rá Hitler sem szerette a magyarokat, Ákos bácsi se akkor viszont elvtársak voltak, vagy mind a ketten kommunisták, vagy mind a ketten fasiszták. Heil Kertész!
Peter8811
2011. szeptember 13. 19:56
Ildikót is szokták anyunak nevezni pedig egy anya nem hazudik a gyerekének, hogy nem lesz gázár emelés, és egy anyanem veszi el a gyereke 13. havi nyugdíját még egy mostoha anya se, és anya vaja törje ki.
Trükkök Százai...
2011. szeptember 13. 19:04
Aliens...
*ufó*
2011. szeptember 13. 19:02
hitler egy lúzer volt elbaszott élet, nyomorult sors a magyarokat szarba vette, csicskaként kezelte aki ajnározza ezt a tetvet, az is lúzer
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!