Autós üldözés: Pintér besegített

2011. november 26. 16:05

Rendőrök üldöztek egy betörőbandát Budán, az üldözésben több autó megrongálódott. A baleset helyszínének biztosításába besegített a véletlenül arra járó Pintér Sándor belügyminiszter is.

2011. november 26. 16:05

Három bűnöző Budapesten, a II. kerületi Rákóczi utca egyik házába próbált betörni, amikor - telefonos bejelentés után - a rendőrök megzavarták őket. A két férfi és egy nő ezután autóval menekült a helyszínről, és a forgalommal szemben haladva több gépkocsival is karambolozott - mondta el a BRFK szóvivője. Egy nőt a helyszínen, egy férfit az I. kerületben már őrizetbe vettek, harmadik társukat forró nyomon üldözik.

Az autós üldözés közben a II. kerületi Kapy utca és Törökvész utca sarkán négy gépkocsi, köztük egy rendőrautó rongálódott meg. Az üldözésben később további járművek is megsérültek, személyi sérülés azonban az eddigi információk szerint nem történt. A baleset helyszínén korábban megjelent a véletlenül éppen a környéken járó Pintér Sándor belügyminiszter is, aki meggyőződött arról, hogy történt-e személyi sérülés, valamint segített a helyszín biztosításában - közölte a szóvivő.
 

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sky.net
2011. november 27. 16:04
azért az lett volna az igazi ha a sanyát legázolja 1 ellenséget üldöző zsernyomobil pl
krisztoforo48
2011. november 27. 09:07
Lehet,hogy Őt üldözték.
Nagytestver
2011. november 27. 08:45
De jó mikor politika kerül mindenbe, olyan ez, mikor a szar kerül a palacsintába. Ezek amatőr színészek, és a nemzet előtt ripacskodnak, hátha valaki végre komolyan veszi őket és a megrendezett álszent trükkjeiket. Ezeknek régen ülni kellene!
Fakutya ezredes
2011. november 27. 08:04
Hajra Pinter!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!