Sikeres a józsefvárosi közrendvédelmi akció

2011. november 11. 15:39

Egy hónap alatt 147 körözött bűnözőt fogtak el a VIII. kerületben.

2011. november 11. 15:39

Szeptember 26-án indítottak nonstop közrendvédelmi akciót a VIII. kerületben a rendőrség és a közterület-felügyelet együttműködésével, melynek az önkormányzat tájékoztatása szerint már most látszanak az eredményei: egy hónap alatt 147 körözött bűnözőt fogtak el. Az érintettek között voltak gyilkossággal, rablással, hivatalos személy elleni erőszakkal gyanúsítottak, valamint egyéb erőszakos bűncselekmények elkövetői, de akadt olyan is, akit maffia-bűncselekményekkel gyanúsítanak.

Kocsis Máté fideszes polgármester elmondta: a számok igazolják az önkormányzat rendészeti intézkedéseinek helyességét, ezért tovább folytatják az akciót.

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Forsz
2011. november 13. 09:10
Ha én most rendőr lennék, ezeket a romkocsmában szocializálódó, hátizsákot, délamerikai hegyi indiánoknál divatos kötött sapkát hordó, nyafogó, hibbant akciózókat, akik most is pl. a nyóckeres Hivatal irodáiba betelepedtek, olyan gyorsan húznám el a helyszínekről, hogy felolvadna a beton.
nyugalmazott tanár
2011. november 12. 11:39
"Sikeres a józsefvárosi közrendvédelmi akció ...Egy hónap alatt 147 körözött bűnözőt fogtak el a VIII. kerületben. " Akkor most majd jönnek a szocik meg a liberálisok, és jajgatnak: de mennyibe került ez nekünk adófizetőknek! Ahelyett, hogy egy újabb Károlyi szobrot állítottak volna, vagy Heller Ágnest vagy Kolompár Orbánt kitüntetnék... Mert mi a jócsudát lehet erre szocialista szemszögből mondani? Gratulációt... Kellene... Illene.
HSL
2011. november 12. 10:09
helyes, ez lenne a zemberek akarata
Aldo Raine hadnagy
2011. november 12. 00:12
Nahát, milyen érdekes ennek a propaganda ízű nagggyon pozitív hírnek az időzítése...valahogy el is felejtődött itt a Mandineneren egy másik nyóckeres történés, pedig az még a híradókban is benne volt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!