Horn Gyula-ösztöndíjat alapított az MSZP

2012. július 05. 15:45

A volt miniszterelnök 80. születésnapját ünneplő rendezvényen jelentette be Mesterházy Attila, hogy az MSZP Horn Gyuláról elnevezett ösztöndíjat és gyakornoki programot alapít.

2012. július 05. 15:45

 

Horn Gyula-ösztöndíjat és gyakornoki programot alapított az MSZP – jelentette be a volt kormányfő 80. születésnapja alkalmából tartott csütörtöki ünnepségen Mesterházy Attila pártelnök.

A Táncsics Alapítvány és Suchman Tamás — aki a Horn-kormányban privatizációért felelős tárca nélküli, majd rövid ideig ipari miniszter volt — által szervezett rendezvényen Mesterházy Attila mellett beszédet mondott Kósáné Kovács Magda volt EP-képviselő, egykori munkaügyi miniszter, Kovács László volt pártelnök, Földes György, a Politikatörténeti Intézet vezetője és Tóth József, a XIII. kerület szocialista polgármestere. Üzenetet küldött továbbá Martin Schulz, az EP elnöke, s videoüzenetben méltatta Horn Gyula nemzetközi érdemeit mások mellett Helmut Schmidt volt német kancellár, Helmut Kohl egykori nyugatnémet kancellár, valamint osztrák és német külügyminiszterek is.

A rendezvényt Horn Gyula lánya, Anna szavai zárták. A volt miniszterelnök egészségi állapota miatt nem tudott részt venni az ünnepségen.

 

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Trükkök Százai...
2012. július 05. 23:06
"Ha elpusztul a tulok, szarvából lesz a tülök, de ha én elpüsztülök, belőlem nem lesz tulok. "
red label
2012. július 05. 18:20
A dobtáras ruszkigéppisztoly müködését is tanitják-e? A pufajka varrását, szabásminta, készitését el ne felejtsék, bevenni a tantervbe.
nyugalmazott tanár
2012. július 05. 18:11
Lehet pályázni. Feltételek: - tudjál gitározni, énekeld az internácit, - ismerd a hazád piaci kurzusát, - rendesen nácikolj, - a szemed rebbenését jól kell visszafogni, - legyen legalább 2-3 tömeggyilkos vagy véreskezű ősöd.
SoukySanjay
2012. július 05. 17:48
Nyalhatnak egymásnak.Ez a vén g.eciláda is árulta az országot rendesen.Adtak neki egy nagy pohár vodkát,mondták neki:igyál Gyulám,majd mi mindent elinézünk.El is intézték,rendesen.Ma is nyögjük.Az alapítványba is biztos annak a belépése,aki májkóma nélkül fogyaszt el egy üveg vodkát.Bár,inkább igyanak,mint,hogy az országot árulják.Már ami megmarad belőle.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!