Cáfolja a Simorról szóló MN-értesülést az Erste-vezér

2013. február 01. 19:09

Az Erste Group osztrák vezérigazgató cáfolja a Magyar Nemzet értesülését, miszerint az Erstéhez távozna Simor András MNB-elnök a leköszönése után.

2013. február 01. 19:09

Teljes képtelenségnek nevezte és személyesen cáfolta Andreas Treichl, az Erste Group Bank osztrák vezérigazgatója a Magyar Nemzet pénteki állítását, miszerint az Erste Bank magyarországi leányvállalatának vezérigazgatói székére cserélheti jegybankelnöki pozícióját Simor András, a március elején távozó MNB-elnök – írja az Origo.

Andreas Treichl elégedett az Erste magyarországi teljesítményével, és bizalmáról biztosította Jelasity Radovánt, az Erste Bank Hungary Zrt. vezérigazgatóját.

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2013. február 02. 11:15
Annyira nem megy jól az Erste banknak, hogy Simort bármire alkalmazza.
mustármag
2013. február 02. 08:39
Miért hiszi az Erste, hogy jó reklám a Simor.
tarackos
2013. február 01. 22:17
"Teljes képtelenségnek nevezte és személyesen cáfolta Andreas Treichl, az Erste Group Bank osztrák vezérigazgatója a Magyar Nemzet pénteki állítását" Ron Werber elkezdte. Rémhíreket terjeszt amikkel gyűlöletet gerjeszt. Én szóltam Feleim!
huttinger
2013. február 01. 22:00
szoci kormánynak KÁRT okozzon
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!