Navracsics a trafikügyről nyilatkozott

2013. május 14. 11:01

Az igazságügyi miniszter a Hír TV Magyarország élőben című műsorában úgy fogalmazott: élni kell a büntetőjog adta eszközökkel a trafikügyben. Navracsics Tibor elmondta azt is, véleményét már szóvá tette pártberkeken belül is, volt aki figyelt rá, és volt, aki nem.

2013. május 14. 11:01

Büntetőjogi felelősségre vonást sürget a trafikügyben előforduló visszaélések kapcsán Navracsics Tibor. Az igazságügyi miniszter a Hír TV Magyarország élőben című műsorában leszögezte: ha valaki bűncselekményt tapasztal a pályázatokkal kapcsolatban, akkor tegyen feljelentést. „Én önmagában valóban nem vagyok híve annak, hogy valaki rokonait üzletrészhez juttatja vagy visszaél esetleg egy olyan pozícióval, amelynek révén üzletrészhez juttathatja, de ebben az esetben ha hivatallal visszaélés vagy akár korrupció valósul meg, akkor élni kell a büntetőjog adta eszközökkel” – mondta a politikus.

Navracsicsot megkérdezték arról is, hogy véleményét megosztotta-e kormány- vagy frakcióülésen. A miniszterelnök-helyettes erre úgy válaszolt: volt már olyan fórum, ahol ezt szóvá tette. Valaki odafigyelt rá, valaki nem annyira.

Összesen 91 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dilipók
2013. május 14. 13:05
Vagyis nem hazudott a HVG és a fityiszesek által ballib sajtóknak nyilvánított egyéb más médiumok. Soha többé Fidesz !
egykettő
2013. május 14. 12:29
"Én önmagában valóban nem vagyok híve" Szegény ember. Önmagában nem híve. Mivel együtt az? Orbánnal? Egy kis családon belüli erőszakkal együtt? Sóval, borssal? Mondjuk rajta legalább látszik, hogy kínjában mond ilyeneket. Majd jön Selmeczi, oszt jól pofán törli a mutyiemlegetőket.
almafa
2013. május 14. 12:22
Volt kb. 15 ezer pályázat, ebből kellett kiválasztani a cc. 5400 nyertest. Az átnézéshez, értékeléshez, döntéshez rendelkezésre állt 60 nap, cirka 7 hét. Heti 6 nap, napi 12 óra munkával, ez 504 óra. 504 / 15 ezer = 0,0336 óra, avagy 2,016 perc jut egy pályázatra, ha 1 fő csinálta. Ha tízen akkor 20 perc. Úgy gondolom ez önmagában is mutatja, kellett lennie valamilyen jó hatásfokú előszűrő rendszernek, enélkül a dolog nem ment volna ennyi idő alatt.
tarackos
2013. május 14. 12:15
Nem-e dobtáras? Ezt meséld a sósavazni akaró meg a békamenetes nyuggereknek...;)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!