Romagyilkosságok: az ügyész életfogytig tartó fegyházbüntetést kért

2013. május 22. 13:15

Életfogytig tartó fegyházbüntetés kiszabását kérte az ügyész a romák elleni támadásokkal vádolt négy férfi közül háromra a Budapest Környéki Törvényszéken szerdán.

2013. május 22. 13:15

Életfogytig tartó fegyházbüntetés kiszabását kérte az ügyész a romák elleni támadásokkal vádolt négy férfi közül háromra a Budapest Környéki Törvényszéken szerdán.

Az életfogytig tartó büntetés kiszabását az elsőrendű vádlott K. Árpádra, testvérére, a másodrendű vádlott K. Istvánra és a harmadrendű P. Zsoltra kérte az ügyész a romák elleni hat halálos áldozatot követelő, 2008-ban és 2009-ben elkövetett fegyveres és Molotov-koktélos támadások miatt.

Szabó Zsolt indítványozta, hogy a három vádlott esetében a bíróság zárja ki ítéletében a feltételes szabadságra bocsátás lehetőségét. Ez tényleges életfogytiglani szabadságvesztést jelent. Az ügyész a negyedrendű vádlottra, Cs. Istvánra a büntetési tétel felső határához közelítő fegyházbüntetést kért.

A tárgyalás további perbeszédekkel folytatódik az ebédszünet után.

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
miloka
2013. május 22. 16:01
Ezzel párhuzamosan folyik egy másik per is, amiről nagyon szeretnék az efftársak elterelni a figyelmet. ÚJSÁGÍRÓK, RENDŐRÖK PORTIK HÁLÓJÁBAN Gyárfás Tamás, Hofi Géza, Doszpot Péter, Chilko Ferenc, Kármán Irén, Juszt László, a Bors és a Népszabadság egy-egy újságírójának neve is felbukkantak a Prisztás-gyilkosság mai tárgyalási napján, ahol az ügy egyik koronatanúja, Radnai László, a meggyilkolt vállalkozó lánya, Prisztás Ágnes, valamint a múlt hét pénteken már meghallgatott, de a mai napra újra beidézett kettes számú tanú tett vallomást. Az is kiderült, hogy Portik 2011-ben kereste a lehetőséget Pintér Sándor belügyminiszterrel való találkozásra. http://pestisracok.hu/ujsagirok-rendorok-portik-halojaban/
Bábeli békák
2013. május 22. 15:53
Az "Ahogy Dopeman Kapcsán Meg Van Írva" című Filmünk Gyorsplakátján, balról: Domján Tibor (Echelon-Tényfeltáró, üzletember, vállalkozó), Molnár F. Árpád "ÉLI" (általános vélekedések szerint a Föld bolygó Legnagyobb Echelon-Tanúja). Jobbra a Molnár F. Árpád Tényfeltáró mellett Daria Rubinstein, Európa vezető női Echelon-Leleplezője ül. Középen a közismert rapper, Dopeman (Pityinger László) látható. http://www.echelon8.org/mozaik_molnar_rubinstein_domjan_dopeman_film.JPG
Bábeli békák
2013. május 22. 15:49
A böszme, az Ecselontanu meg az orratlan Molnár Csaba megjelent a tárgyaláson? http://www.magyarhirlap.hu/kronika/gyurcsany_szinjateka__a_birosagon.html Egyébként Molnár Csabának rokona a Molnár F. Árpád?
micream
2013. május 22. 15:26
azért be kell látni, hogy a magyar náciknak sikerült aljasságban és gyávaságban maradandót alkotniuk. gyerekeket és asszonyokat éjjel hátbalőni... remélem sokat kell majd hajolgatniuk a sitten.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!