Pintér: Jelentem, Magyarországon rend van

2014. január 28. 11:15

A belügyminiszter értékelte az évet és a kormányzati ciklust is. Azt mondta: az ország egész területén szilárd a közrend és a közbiztonság, és ezt a közvélemény-kutatások is alátámasztják.

2014. január 28. 11:15

Jelentem, Magyarországon rend van – mondta Pintér Sándor kedden, a Belügyminisztérium évértékelő értekezletén. A miniszter évértékelőjében nemcsak a tárca és a hozzá tartozó szervezetek múlt évi tevékenységéről beszélt, hanem azt a kormányzati ciklus lezáró értekezletének nevezte.

Pintér Sándor úgy fogalmazott: a közrend és a közbiztonság az ország teljes területén szilárd, ami nemcsak a Belügyminisztérium megállapítása, hanem közvélemény-kutatások is alátámasztják.

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
3M..
2014. január 28. 18:46
Derült égből mint a villámcsapás. Úgy jött ez a mondat. Felér Budai Gyula befejeztük az elszámoltatást mondatával. Hülyék ezek csak nem érzik. Szebb Jövőt!
csuka
2014. január 28. 16:27
http://alfahir.hu/az_elmult_idoszak_legnagyobb_hazugsaga_rend_van
csuka
2014. január 28. 15:51
Ez a szakértelem FIDEX-es (Pintéri) csúcsa: "a közvélemény-kutatások is alátámasztják."
liberálzöld.
2014. január 28. 14:49
Bizony így van ez! Mert Pintér szemében az a rend, amikor az erősebb mindet elvesz a gyengébbtől, amit csak akar.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!