Vona: A szegfű elhervadt, a narancs megfonnyadt, a Jobbik megérett

2014. március 08. 17:24

Vona Gábor úgy véli, hogy pártja megérett a kormányzásra, hiszen az elmúlt 24 év kudarcai azt mutatják, hogy a „szegfű elhervadt”, a „narancs pedig megfonnyadt”. Kiemelte: a Jobbik még mindig növelni tudja népszerűségét, míg a Fidesz és a baloldal stagnál.

2014. március 08. 17:24

Az elmúlt 24 év kudarcos kormányzása után itt az idő a változásra – jelentette ki Vona Gábor egy kecskeméti lakossági fórumot megelőző sajtótájékoztatón. a választási kampányuk fogadtatását kedvezőnek ítélte, mert az MSZP és a Fidesz „stagnál, vagy csökkenő népszerűséget mutat”, miközben a Jobbik növelni tudja népszerűségét. 

A Jobbik miniszterelnök-jelöltje kiemelte, hogy korábban a fiatalok és a férfiak körében volt népszerű a párt, de most azt tapasztalják, hogy egyre több idős ember és nő található a szimpatizánsaik között. „A néppárt jellegünk egyre szélesebb, a Jobbik a társadalom szinte minden szövetében egyre népszerűbb” – fűzte hozzá. Vona Gábor szerint van egy jó programjuk, négy évnyi parlamenti tapasztalatuk, és „nagyszerű” képviselőjelöltjeik indulnak a választáson. 

Felszólította a Fideszt és az MSZP-t, hogy hozzák nyilvánosságra választási programjukat, „tiszteljék már meg végre a magyar állampolgárokat” azzal, hogy elmondják, mit szeretnének tenni megválasztásuk esetén. „Ne áruljanak zsákbamacskát, álljanak ki vitára képviselőjelöltjeinkkel. Álljanak ki velem a miniszterelnök-jelöltek, Orbán Viktor és Mesterházy Attila miniszterelnök-jelölti vitára” –fogalmazott.

Szólt arról, hogy a Jobbik programjának három fő pillérét a megélhetés, a rend és az elszámoltatás képezi. Úgy fogalmazott: a megélhetésen tisztességes fizetéseket, tisztességes nyugdíjakat értenek, a renden közbiztonságot, az emberek, a családok nyugalmát. „Az elszámoltatáson pedig azt, ha egy magyar ember behunyja a szemét, és azt mondja, hogy politikus, akkor ne egy korrupt gazember jusson az eszébe” – fűzte hozzá.

Aki megsérti a törvényt, annak felelnie kell a tettéért, ezért a mentelmi jogot eltörölnénk, a politikusokra, az országgyűlési képviselőkre kiterjesztenénk a dupla büntetés elvét, s a titkosításokat feloldanánk – foglalta össze pártja programjának lényegét Vona Gábor.

Összesen 169 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2014. március 09. 01:57
Na és miért indulhat el egyáltalán olyan párt a választáson, amelyiknek választási programja sincsen? Hát mert nekik így jó és ők alkották meg ezt a rendszert, ők hozzák a törvényeket.
egységsugarú szavazó
2014. március 09. 00:47
Vakkkhangya: "Piciapám ezt beszéld meg azokkal a tetvekkel akik beszólva szépen beemelték a forint árfolyamát azonnal a 280Ft/EUR szintre." Hogy beszélsz Soros Gyuri bácsiról?:) Nem szégyelled magad? És még fajtársak is vagytok Soros még az angol fontot is bedöntötte, a Ft könnyebben ment neki Mint 2011-ben a végtörlesztésnél, "véletlenül" 340Ft lett egy euró amig tartott a végtörlesztés Persze ez csak a véletlen műve, Soros még soha sem shortolt semmit:)
várúr
2014. március 08. 21:16
A bolsi agitátorok kezdők a Jobbik szektásaihoz képest. Javultak pár százalékot, elérték az Összelopás felét, erre nagy lett az arcuk, mint a pufók kisfiúé. Lesz ez kisebb is április 6-a után. Megint elmondhatja Zázrivecz: "Az ország többsége jobbikos, csak még nem tud róla." Faék egyszerű hárompontos programjával lehet tovább házalni. nem fenyegeti a megvalósítás Zázriveczet.
Wagner Hopkins
2014. március 08. 21:05
Balóné elhervadt,a faszpumpa megfonnyadt, a Zázrivecz meg tiszta hülye.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!