Demján: Nagy baj van az országban

2014. október 29. 15:53

Az Országos Takarékszövetkezeti Szövetség elnöke szerint nagy baj van abban az országban, ahol a lopást a törvény rangjára emelik. A Demján Sándor vezette szövetség azt szeretné elérni, hogy visszaálljon az eredeti állapot, vagy ha ez nem sikerül, legalább kártalanítsák a szövetkezeti tagokat.

2014. október 29. 15:53

Az Országos Takarékszövetkezeti Szövetség (OTSZ) mindent megtesz azért, hogy a szektorban visszaálljon az eredeti állapot, vagy ha ez nem sikerül, a szövetkezeti tagokat kártalanítsák – mondta Demján Sándor, az OTSZ elnöke szerdán, a Takarékossági Világnap alkalmából rendezett ünnepségen.

Demján Sándor az OTSZ rendezvényén kifejtette: a Takarékossági Világnapon a szorgalmas, eredményes munkát ünneplik, ám az ünnepséget beárnyékolja a takarékszövetkezeti szektor helyzete. „A takarékszövetkezeti szektor vagyonát elvették, kisajátították. Nagy baj van abban az országban, ahol a lopást a törvény rangjára emelik” – mondta. Hozzátette, hogy a szövetség feladata megvédeni a tulajdont. 

Példaként azt mondta: ha a folyamat végén egy tőzsdei részvénytársaság van, az egy részjegyre jutó vagyon – mintegy 130 ezer részjegy van – 6 millió forint. „Először – ne mondják azt, hogy hazaárulók vagyunk – minden belső jogi fórumot végigjárunk” – közölte. Amikor ez a folyamat lezárul, akkor fordulnak a nemzetközi fórumokhoz: az unióhoz a magyar társulási szerződés megszegése, a luxembourgi bírósághoz pedig a tulajdonjogoktól való megfosztás miatt - tette hozzá.

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vizitdíjadó
2014. október 29. 23:27
egyetmondok (azt is minek) "s ha a parlamenti többség úgy látja,hogy e felelősséggel "baj van",és e többség bármikor láthatja úgy,akkor ellenérték nélkül államosíthat. Demján úrnak a magyar állam vadonatúj alaptörvényi rendjével van talán baja?" Hiszen a fidesz legfőbb mentora és tanítómestere, rákosi elvtárs is megmondta hogy azért kell államosítani mert az emberek, a parasztok kezében rossz helyen van a tulajdon Sokkal jobb helye van annak orbán és lázár svájci bankszámláján, szijj-ártó és ARogánS tóni egyre csak növekvő villáiban
Vizitdíjadó
2014. október 29. 23:23
„A takarékszövetkezeti szektor vagyonát elvették, kisajátították. Nagy baj van abban az országban, ahol a lopást a törvény rangjára emelik” – mondta. És ez mind igaz Hozzátette, hogy a szövetség feladata megvédeni a tulajdont. Ezért bejelentem hogy ünnepélyesen visszaadom a Skálából ellopott pénzt valamit a Westendet és úgy általában a Trigránit által ellopott több 100 Milliárd adófizetői vagyont Most nézzék meg, csak a Művészetek Palotáján több 10 Milliárdot kaszáltam és milyen ronda
Vizitdíjadó
2014. október 29. 23:20
Az Országos Takarékszövetkezeti Szövetség elnöke szerint nagy baj van abban az országban, ahol a lopást a törvény rangjára emelik. Én ugyan csak a Skála Metrót loptam el, meg a többi nagyberuházást de nagy bajban vagyok mert néha csak a második vagyok a 100 Leggazdagabb Magyar Tolvaj cimű kiadványban:)
Akitlosz
2014. október 29. 20:03
"Demján: Nagy baj van az országban" Hú ezt a kristálytiszta éleslátást! Szemüveget kellene csinálni Demjánból.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!