Balog Zoltán: Gólyatáborokra szükség van!

2015. január 08. 17:11

Ez év augusztusára – a gólyatáborok megtartásának időszakára – olyan rendszert akar a kormány létrehozni, amely átlátható és garantálja az emberi méltóságot.

2015. január 08. 17:11

A gólyatáborokban történt erőszakos cselekmények miatt az emberi erőforrások minisztere, Balog Zoltán egy új munkacsoport létrehozását szorgalmazta. Ez év augusztusára – a gólyatáborok megtartásának időszakára – olyan rendszert akarnak létrehozni, amely átlátható, és garantálja az emberi méltóságot. Balog Zoltán a családok mellett a fiatalok biztonságát, tiszteletben tartását tartja a legfontosabbnak. A miniszter azt is elmondta, hogy nemcsak törvényi teendők vannak, hanem a kulturális megközelítésben is változtatni kell.

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Grüezi
2015. január 08. 20:48
Ne valtoztassanak, hagyjak beken oket! A HOKben kene szetcsapni, csak epp ott nevelik a part uj generaciojat. Ennek mar megint az lesz a vege, hogy kiszervezik a golyataborokat haveri cegeknek sulyos milliokert. @Burmann: Nalunk a golyatabor kajaval egyutt volt 11000 Ft/het, most ennyibol mi jobbat akarsz kihozni? Viszont legalabb mindenki megengedhette maganak!
Akitlosz
2015. január 08. 19:36
A gólyák nem emberek. Madarak. Augusztus különben sem jó nekik táborozásra, mert akkor már készülődnek Afrikába.
kukagyerek
2015. január 08. 17:39
Zoli bácsi! Rád sincs szükség, nem még a gólyatáborokra.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!