Elkezdődött a gólyatábori erőszakoló büntetőpere

2015. április 08. 13:01

Megkezdődött a büntetőpere annak a férfinak, akit azzal vádolnak, hogy megerőszakolt egy hallgatót az ELTE múlt augusztusi gólyatáborában. A sértett védelme érdekében zárt tárgyalást rendeltek el.

2015. április 08. 13:01
A nyilvánosság kizárásával, zárt ajtók mögött kezdődött el szerdán az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) fonyódligeti gólyatáborában múlt év augusztusában történt bűncselekménnyel, szexuális erőszakkal vádolt 39 éves budapesti férfi tárgyalása a Fonyódi Járásbíróságon.
 
A nagy médiaérdeklődéssel kísért ügy vádlottja, K. Sándor Szilárd fotósként dolgozott a gólyatáborban, ahol a vád szerint augusztus 30-án a kora hajnali órákban megtámadta a budapesti lányt. Fojtogatta, ököllel verte, megöléssel fenyegette és megerőszakolta. A történtekről fotókat is készített, ezekkel akarta zsarolni az áldozatát. 

A férfi szeptember óta előzetes letartóztatásban van, a vele szemben eljáró ügyészség börtönben végrehajtandó szabadságvesztés kiszabását indítványozta.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pitypang1125
2015. április 08. 13:50
Én nem sokat tárgyalgatnék! A kezébe adnám a tökeit, aztán isten veled mameluk!
di maggio
2015. április 08. 13:28
Haveri jobban jár.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!