Kövér szerint tanítani kellene az Alaptörvényt

2015. április 27. 14:56

A házelnök szerint a középiskolásoknak kötelezően tanítani kellene az Alaptörvény legfontosabb részeit. A PDSZ szerint viszont csak olyan dokumentumot érdemes oktatni, amelyek már kiállták az idő próbáját.

2015. április 27. 14:56

Kövér László az Inforadióban beszélt arról, hogy nem lenne ördögtől való, ha kötelezően tanítani kellene a középiskolások számára az Alaptörvény legfontosabb részeit, köztük a Nemzeti Hitvallást is. A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének vezetője szerint viszont csak olyan dokumentumokat érdemes tanítani, amik kiállták az idő próbáját, mint például Szent István Imre herceghez írt intelmeit.

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
írmag
2015. április 28. 10:06
Mindig kifelejtem: törvénytelenség, hazaárulás, magyarellenesség kiküszöbölésére, mindenki leteszi az állampolgári esküt.
írmag
2015. április 28. 10:00
Helyes, pótolva előtte az elmaradt lusztrációt, kirostálni az összes maradékokat az egypárti diktatúra alattomos, polgársemmisítő szabályozásaiból. A számon nem kért bűnök takargatása is egy alapos akadály. Az ezekkel stabilizált jogi állapot szerint indulhat az Alaptörvény oktatása. Jogtiszta környezetet az utódainknak!
magone
2015. április 28. 07:44
Na a komcsi sudribunkó megint azt gondolja a fideszről, hogy valami maradandót alkotott.....)
rimimandiner
2015. április 28. 07:41
Ja, mint annak idején az internacionálét, a kisdobosok 6 pontját és az úttörők 12 pontját... Szánalmas vagy Kövér!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!