Előzetesben a Hungária Értékpapír Zrt. operatív igazgatója

2015. május 21. 17:09

Harminc napra előzetesbe került M. Ádám, a a Hungária Értékpapír Zrt. operatív igazgatója három rendbeli, különösen jelentős értékre elkövetett sikkasztás bűntettének alapos gyanúja miatt. A cég az operatív igazgató utasítására több önkormányzat rájuk bízott pénzét nem megfelelően kezelte.

2015. május 21. 17:09

Harminc napra előzetes letartóztatásba helyezte csütörtök délután a Budakörnyéki Járásbíróság M. Ádámot, a Hungária Értékpapír Zrt. operatív igazgatóját - közölte a bíróság szóvivője az MTI-vel. Koszta János tájékoztatása szerint a kényszerintézkedés a Pest Megyei Főügyészség indítványa alapján történt három rendbeli, különösen jelentős értékre elkövetett sikkasztás bűntettének alapos gyanúja miatt.

A nyomozás eddigi adatai alapján az operatív igazgató utasítására több önkormányzat rájuk bízott pénzét nem az ügyleti felhatalmazás és a pénzügyi szabályok szerint használta a cég.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sötétbenbújkálóellenforradalmár
2015. május 21. 20:31
El se olvasom. Tuti nem fideszes. Nem azért mert csalt, lopott, hazudott (talán) henem, mert nem fideszes..
kuwiq
2015. május 21. 17:35
közbe zajlik az élet a Neptun utcában és környékén is: http://index.hu/belfold/2015/04/15/kinai_iskola_lesz_a_neptun_utcai_altalanosbol/ „Tudjuk, hogy László Tamás a körzet kormánypárti országgyűlési képviselője, de mit keresett a szülői értekezleten? Miért ült ki a legnagyobb természetességgel a Klik embere mellé, aki helyett ő válaszolt egy csomó kérdésre?” Ezt kérdezik a Neptun utcai általános iskola tanárai és a diákok szülei. Áprilisban derült égből villámcsapásként érte a szülőket, diákokat és dolgozókat, hogy megszűnik a XV. kerületi intézmény, a kérdéseikre nem kaptak megnyugtató válaszokat. László Tamás korábban a kerület fideszes polgármestere is volt. Amikor a tanári kar szülői értekezletet szervezett az iskolabezárásról, ő váratlanul megjelent és az illetékes tankerületi igazgató, valamint az önkormányzatot képviselő alpolgármester helyett „osztotta az észt”. „Pökhendi volt, szabályosan kioktatta a szülőket”, szavaiból világosan lejött, hogy „ha nagyon pampogunk, rosszabbul fogunk járni” http://www.hir24.hu/belfold/2015/04/16/neptun-iskola-megzavarta-a-beiratkozast-a-tankeruleti-igazgato/ http://www.hir24.hu/belfold/2015/05/13/neptun-utcai-iskola-fideszes-kepviselot-sejtenek-a-hatterben/ http://static.origos.hu/s/img/i/1505/20150514budapest-2015-majus-14resztvevok-a8.jpg?w=951&h=633 http://www.neptunsuli.hu/ Kedves Szülők, Gyerekek, régi Tanítványaink, Kollegáink és Mindenki, aki mellettünk állt az utóbbi nehéz hetekben! Elérkeztünk szeretett iskolánk megmentésének utolsó állomásához, amely nem más, mint a magyar művészélet kiemelkedő személyiségei által támogatott "MŰVÉSZEK A NEPTUNÉRT" programunk lesz, melyet 2015. MÁJUS 26-ÁN, 17.30 órai kezdettel rendezünk az iskolában. Fellépnek: Benkő László (Omega) Czutor Zoltán (Belmondo) Kautzky Armand színművész Daróczi Tamás operaénekes Király Adrián színművész BLR rapper Neptun Suli diákjai Az iskola nem csak téglákból áll! A belépés díjtalan!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!