Hét és fél évet kapott a gólyatábori erőszakoló

2015. június 03. 13:14

Hét és fél év börtönbüntetésre ítélték a a 39 éves fotóst, aki 2014 nyarán az ELTE gólyatáborában megerőszakolt egy nőt. A férfi a vád szerint augusztus 30-án kora hajnalban megtámadta, fojtogatta, ököllel verte, megöléssel fenyegette és megerőszakolta a budapesti elsőéves hallgatót. Az esetről fotókat is készített.

2015. június 03. 13:14

Hét és fél év börtönbüntetésre ítélte a Fonyódi Járásbíróság szerdán első fokon azt a 39 éves budapesti férfit, aki tavaly augusztusban az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) fonyódligeti gólyatáborában megerőszakolt egy lányt.

A bíróság K. Sándor Szilárdot szexuális erőszak bűntettében mondta ki bűnösnek, és nyolc évre eltiltotta a közügyek gyakorlásától is. Az ítélet szerint a legkorábban a büntetés kétharmadának letöltése után helyezhető feltételesen szabadlábra. Németh Károly bíró a sértett jogaira való tekintettel az ítélet indoklását a nyilvánosság kizárásával ismertette, a felek zárt ajtók mögött nyilatkoztak az ítélet tudomásulvételéről.

A szeptember óta előzetes letartóztatásban lévő vádlott fotósként dolgozott a gólyatáborban, ahol a vád szerint augusztus 30-án kora hajnalban megtámadta, fojtogatta, ököllel verte, megöléssel fenyegette és megerőszakolta a budapesti elsőéves hallgatót. A történtekről fotókat is készített, ezekkel akarta zsarolni áldozatát.

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2015. június 03. 21:07
Az erőszak az erőszak, de ez az egész sztori csak annyira biceg mint Damu Roland esete Palá...pardon Vajna Tímeával.
pitypang1125
2015. június 03. 15:04
Kevés!!!
kukagyerek
2015. június 03. 14:36
Peche van a faszinak! Nem volt érinthetetlen.
egysegelem
2015. június 03. 14:21
Ez az itelet rendben van szerintem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!