Előállították a Jobbik budapesti regionális igazgatóját

2015. szeptember 02. 16:37

A rendőrség szerdán előállította Jobbik budapesti regionális igazgatóját és több társát miután megpróbálták blokád alá vonni a Verseny utcában azt a területet, amelyen a tervek szerint tranzitzóna létesülne – közölte a párt fővárosi szervezete, amely elhibázottnak tartják az ideiglenes menekülttáborral kapcsolatos elképzelést.

2015. szeptember 02. 16:37

Stummer Jánost, a Jobbik budapesti regionális igazgatóját, valamint jobbikos aktivista társait szerdán előállította a rendőrség, miután blokád alá próbálták venni azt a Verseny utcai, korábban piacként működő ingatlant, amelyen a tervek szerint tranzitzóna létesülne a Keleti pályaudvarra érkező migránsok számára.

A párt álláspontja szerint „rövid határidőn belül nem lehet olyan viszonyokat teremteni, amelyek alkalmassá teszik ezt a területet arra, hogy az ide telepítendő ideiglenes menekülttábor feloldja a Keleti pályaudvar tranzitzónájában kialakult kaotikus állapotokat”.

A Jobbik Budapesti Szervezete ezzel zárja az üggyel kapcsolatos közleményét: „Amíg a Jobbik javaslatainak megfelelően nem valósul meg a teljes határzár, és létre nem jönnek a visszafordító állomások, addig a nemzetközi és hazai vonatközlekedés magyar utazóközönséget nem sértő átszervezésével párhuzamosan a hermetikusan lezárt Keleti pályaudvart korridorként használva kell működtetni annak érdekében, hogy a jelenleg illegálisan Magyarországon tartózkodó bevándorlók mihamarabb és az ország számára a lehető legkisebb terheléssel elhagyhassák az országot.

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fakutya Vigyora
2015. szeptember 03. 11:30
Egy diák neve mellett a következő megjegyzés olvasható: "faszkalap újpestdrukker (stummer voltam)". Egy másik oszlopban azt összesítették, hogy a bölcsészkarra érkező gólyáknak vannak-e közös ismerősei az aktív HÖK-ösökkel. Az egyik budapesti diáklánynál Stummer nevét tüntették fel közös ismerősként. Stummer János, aki jelenleg tanársegéd az ELTE Könyvtár- és Információtudományi Intézetében, az Indexnek azt mondta: fogalma sincs hogyan került rá a neve a listára, mint ahogy azt sem tudja, hogyan készülhetett egyáltalán ilyen lista. Mint elmondta: 2007-2009 között valóban vezetőségi tagja volt az ELTE BTK hallgatói önkormányzatának, és részt vett a gólyatáborok szervezésében is. http://index.hu/belfold/2013/02/20/jobbikos_politikus_is_szerepl_a_hok-os_listan/ Na és hát a feje.... http://kapcsolat.hu/sites/default/files/styles/large/public/blogszemle/munkanelkulszulni.jpg?itok=_EIwvRXf
GV0917
2015. szeptember 02. 19:14
Kakukk (DK) bebizonyította, hogy a nemzeti színű Jobbik fészekben bizony Kakukk tojás "kőtt," ki ahogy űk mongyák! Ugyebár az egyik drótot vág/csakhogy provokáljon,/ a másik "blokíroz". Egyik kutya, másik eb! Bal,-és Jobb szél...
tyIer durden
2015. szeptember 02. 18:14
Inkabb a Keletinel tunteto (kovetelozo), egyre agresszivabb betolakodo csocseleket allitsak elo! De akar vissza is toloncolhatnak oket oda, ahonnan jottek!
3M..
2015. szeptember 02. 16:58
Micsoda lelkiismeretes fiatalember! A hazájáért tenni akarót üldözik, vegzálják. Ez a Fidesz. Közben a határsértőkkel jópofiznak, ételt osztanak, és pénzelik őket. Mindig kibukik kiknek a pártját fogják. Szebb Jövőt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!