Kvótareferendum: hitelesítették a kormány népszavazási kezdeményezését

2016. február 29. 17:34

Hitelesítette hétfői ülésén a Nemzeti Választási Bizottság a kormánynak a kötelező betelepítési kvóta ügyében benyújtott népszavazási kezdeményezését.

2016. február 29. 17:34

A Nemzeti Választási Bizottság (NVB) hétfői ülésén hitelesítette a kormánynak a kötelező betelepítési kvóta ügyében benyújtott népszavazási kezdeményezését.

A kormány által az NVB-hez benyújtott és most hitelesített kérdés úgy szól: „Akarja-e, hogy az Európai Unió az Országgyűlés hozzájárulása nélkül is előírhassa nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítését?”

A hitelesítést kilencen támogatták, ellene szavazott Fábián Adrián választott tag, valamint Bodolai László, az LMP és Litresits András, az MSZP delegáltja.

 

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2016. március 01. 15:16
Újabb gumicsont a birkáknak,néhány milliárdért...
káli
2016. március 01. 08:27
A hatalom seggnyalóit ültették mindenhova , de a gátlástalnság visszafelé is elsülhet.Tarján példáján elgondolkodhanának a fijjug!!
trendo
2016. március 01. 07:44
Viktorunk úgy van ezzel a népszavazás kérdéssel, mint a cigánykupec a csatkai tehénvásáron. Ha a vevő (vö. magyar nép) úgy akarja, akkor "vemhes" a tehen, ha meg nem, akkor "nem vemhes" Lejáratódik így teljesen minden demokratikus intézmény.
=nessuno=
2016. február 29. 22:57
Le a kalappal az ellenzők előtt. Jogász ilyenhez nem adhatja a nevét. Az Alaptörvény világosan kimondja, ebben nem lehet referendumot tartani.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!