Bepereli a Charlie Hebdót a földrengés sújtotta Amatrice

2016. szeptember 13. 08:33

A földrengés által sújtott olaszországi Amatrice számára sértő, hogy a Charlie Hebdo a katasztrófa áldozatait tésztaételekként ábrázolta, ezért bepereli a lapot.

2016. szeptember 13. 08:33

Sok olasz kiakadt azon, ahogy a francia szatirikus lap, a Charlie Hebdo ábrázolta az olaszországi földrengést és annak áldozatait. A katasztrófa által leginkább sújtott település vezetője például bejelentette: beperelik a lapot.

Amatricét és Olaszországot is megbántották. Nemzetközi szinten igyekszünk reagálni, és a konzulátuson keresztül perelni őket Franciaországban. Ha nyerünk, a kártérítést az újjáépítésre és az áldozatok családjainak segítésére fordítjuk” – mondta Amatrice polgármestere, Sergio Pirozzi a Charlie Hebdóról.

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sinistra
2017. január 10. 23:53
Ennek a lapnak normális esetben csődbe kellene mennie. Nem a lap a hibás elsősorban, hanem aki ezt megveszi. Egy igényt elégítenek ki, és ha a lapot be is tiltják, az igény megmarad. Nem vagyok a tiltás mellett, hanem azoknak kellene megváltozniuk, akik a lapot eltartják.
balbako_
2016. szeptember 29. 14:15
Kíváncsi vagyok mennyit ítélnek meg a bírák. Az lenne a korrekt, ha csődbe menne ez a szemétbánya!
Békanász a hasadon
2016. szeptember 24. 15:18
Hersegve szivnák a vért.
Békanász a hasadon
2016. szeptember 24. 15:18
Nem. Először felkeltették az igény valamire, ami korábban szégyellnivaló volt. Aztán kielégitették.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!