Magyar Nemzet: Elvitték Budaházy Györgyöt

2016. október 27. 19:40

Csütörtök kora este előzetes letartóztatásba helyezték Budaházy Györgyöt – írja a Magyar Nemzet Budaházy egyik hozzátartozójára hivatkozva.

2016. október 27. 19:40

A Magyar Nemzet Budaházy György hozzátartozóitól úgy értesült: csütörtök este fél hat körül előzetes letartóztatásba helyezték a férfit. A család már tárgyalt az ügyvédjükkel a további lépésekről.

A lap idézi a kuruc.infón megjelent Budaházy-írást, amelyben a férfi utalt arra: nagy az esély, hogy most tud írni utoljára szabadon. Mindezt abból vonta le következtetésként, hogy a lakhelyelhagyási tilalommal sújtott vádlott társainál a rendőrség a házi őrizethez szükséges nyomkövetők beüzemelésének lehetőségét vizsgálta, amiből arra következtetett, hogy szigorítani akarják a velük szembeni kényszerintézkedéseket, pedig szerinte erre nem szolgáltak rá.

Összesen 232 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kukagyerek
2016. október 28. 14:44
MOCSKOS, SZEMÉT FIDESZ !!!
zazriveczazseni
2016. október 28. 13:46
Budiházi azt kapta amit megérdemelt, ez beszámít a büntetésébe, egyszer elérkezik a 2029.
thymian
2016. október 28. 08:48
Fingod nincs semmiről, de pofázol. Nem gyújtogattak, nem robbantgattak és nem lőttek. Két t fidesznyik.:P Semmilyen bizonyítékuk nincs még arra sem, hogy budaházyéknak közük lett volna a magyarok nyilai nevű képzeletbeli szervezethez. Aki ennyire hülye, azzal nem tárgyalok. Ha esetleg veszed a fáradságot... http://www.budahazy.org/2016/09/a-bizonyitekok.html#more
pitypang1125
2016. október 28. 08:37
Ha bizonyítottan elkövette amit leírtak, akkor a műanyag lakat is rohadjon rá! Egy terrorista az akkor is terrorista ha éppen a politikai, gazdsági céljaival rengetegen együtt értenek is. Gondolom bizonyítékok tömkelege van a cselekményeire. Sajnálom mint apát, családfőt, de ezeken a dolgfokon neki is elkellett volna gondolkodnia!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!