Új pénzekből megy az új kormánykampány

2016. október 18. 10:52

A népszavazás óta az utcákra kikerült plakátok és a kormánybarát médiában megjelent hirdetések már nem a kampánybüdzséből mennek, hanem azokat új pénzekből finanszírozza a kabinet.

2016. október 18. 10:52

MEGÜZENTÜK BRÜSSZELNEK: 98% NEM! A KÉNYSZERBETELEPÍTÉSRE” – olvasható az ország számos pontján az óriásplakátokon, de találkozhatunk a kormányzati hirdetéssel a kormánybarát nyomtatott és online sajtóban, valamint az ugyanezt bemutató szpotokkal a közmédiában és a kormányközeli elektronikus médiában is. 

Mint kiderült, ennek a kormányzati kampánynak a költségvetése nincs benne abban a nagyjából 7 milliárd forintban, amit közvetlenül a kvótakampányban elöltött a kabinet. Mint közölték, ez már egy másik kampány, másik pénzből, ami az „aktuális kormányzati intézkedésekről” tájékoztatja az embereket. Hogy mennyibe kerül, az majd csak a kampányt követően derül ki. A DK szerint hiába akarja sikerként eladni a kormány a népszavazást, az valójában nem érdekelte az embereket.

 

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gudmen
2016. október 19. 11:47
jav: ujraértelmezve
gudmen
2016. október 19. 11:45
kampány jelentése ujra értelmezve... helyette stabil kifizetöhellyé avanzsált ez a csatorna is..
liberálzöld.
2016. október 19. 11:21
Helyes! NEM a betelepítésekre! Még a végén a sok migráncs elveszi a Magyarok munkáját! http://www.dehir.hu/wp-content/uploads/plakat1.jpg
Pinter68
2016. október 19. 10:19
A kormánynak MUSZÁJ valahogy a felszínen tartania a migrán kérdést, de már nem fog sikerülni. És amint lekerül a napirendről, rögtön minden teret betöltenek a mérhetetlen kormányzati korrupcióval kapcsolatos balhék.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!