A Jobbik írt egy mondatot Orbán alaptörvény-módosításához, be is nyújtanák

2016. november 12. 11:06

A Jobbik napokon belül benyújtja az Országgyűlésnek ugyanazt az alaptörvény-módosító javaslatot, amelyet Orbán Viktor jegyzett, ám kedden végül a baloldal és a Jobbik miatt elbukott. Vona Gáborék csak egy, a letelepedési kötvények megszüntetésére utaló mondatot fűznek hozzá, értesült a Magyar Nemzet.

2016. november 12. 11:06

A Magyar Nemzet információi szerint revansot tervez venni a Fideszen a Jobbik: az ellenzéki párt napokon belül benyújtja az Országgyűlésnek ugyanazt az alaptörvény-módosító javaslatot, amelyet Orbán Viktor jegyzett, ám kedden ellenzéki, így jobbikos támogatás hiányában elbukott a parlamentben. A lap úgy tudja, a jobbikos javaslat szó szerint megegyezne az elbukott fideszes javaslattal, sőt kiegészülne azzal, hogy „anyagi ellenszolgáltatásért nem szerezhető” be olyan kérelem, amely idegen állampolgár itt-tartózkodására ad lehetőséget, utalva ezzel a letelepedési kötvények megszüntetésére.

Amennyiben a Jobbik az indítványt az Országgyűlés elé viszi, úgy azt először az igazságügyi bizottság tárgyalja majd, ott dől el, plenáris vitára bocsájtják-e az nagyrészt Orbán Viktor által írt szöveget, írja a Magyar Nemzet.

Összesen 335 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mindjárt
2016. november 13. 18:03
Jobbik arra kéri a felcsúti cigányt, hogy adja fel a kötvény-lopkodást. Hogy merik elvárni a felcsúti cigánytól, hogy ne lopjon? Ez rasszizmus.
Mindjárt
2016. november 13. 11:11
Se az EU se a felcsúti maffia ne hozzon a nyakunkra idegeneket. Se kvóta se betelepedési kötvény. Nem kell ide se kínai, se muzulmán. És ha a felcsúti maffia nem tud a kötvényekből lopni akkor az se baj.
fofo
2016. november 13. 09:06
Vona bohóc: VAN MÁSÍÍÍÍÍÍK!
Mindjárt
2016. november 13. 09:05
Nem kell viszonozni a felcsúti cigány elcigányosodott kutyái mocskolását. Elég megmondani, hogy ezek mocskosak mert mocskok és olyanok mint a gazdájuk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!