A XV. kerületben szúrhat ki az MSZP-vel Gyurcsány

2017. július 04. 10:11

A XV. kerületben indulhat a jövő évi választásokon Gyurcsány Ferenc. Ezzel alaposan borsot törhetne a körzetben hagyományosan erős szocialisták orra alá.

2017. július 04. 10:11

A múlt héten merült fel, hogy a szocialisták kizárhatják a pártból XV. kerületi önkormányzati képviselőjüket, Móricz Esztert. A Magyar Idők azonban úgy tudja, a képviselő kizárása leginkább Gyurcsány Ferencnek és a DK-nak kedvezhet.

Ugyanis 2018-ban Gyurcsány az erős szocialista bázissal rendelkező fővárosi 12-es választókerületben indulhatna, alaposan megnehezítve az MSZP dolgát. Móricz Eszter is ebben a körzetben indult 2014-ben, amikor csupán fél százalékkal maradt el a kormánypártok jelöltjétől.  A XV. kerületben a DK-s Varju László polgármesterré választásával azonban Móricz is bekerült a képviselőtestületbe.

Móricz Eszternek egyébként nem először gyűlik meg a baja az MSZP vezetésével. A tavalyi kvótanépszavazáson úgy nyilatkozott, keresztény magyar nőként a betelepítés ellen fog szavazni, most pedig a DK-s polgármester elleni fegyelmi indítványt támogatta – emiatt követeli a Gyurcsány-párt a politikus kizárását a szocialistáktól.

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2017. július 04. 20:41
Darwin
Mich
2017. július 04. 12:33
Ez egyelőre csak ijesztgetés és zsarolás Fletó részéről, hogy az MSZP nyissa ki magát egy libsibolsináci Összefosás 2.0 előtt...
hartnesz
2017. július 04. 12:18
nem látom a gitár vezetékét szerintem ezt Feri sem gondolta komolyan
buckafej
2017. július 04. 11:23
És ez a pszichopata vezette az országot 5 évig. Édes Istenem, csoda, hogy túléltük!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!