Szökéssel próbálkoztak a Váci Járásbíróságon

2017. november 23. 16:57

Egy fogoly az ablakon át próbált megszökni a Váci Járásbíróságról, de eltörte a lábát.

2017. november 23. 16:57

Megpróbált megszökni egy fogoly Váci Járásbíróságról csütörtökön. A férfi az emeleti mosdó ablakán ugrott ki, de eltörte a lábát – tájékoztatta a Budapest Környéki Törvényszék az MTI-t. A történtekről azt írták: rendőrök kísérték a gyanúsítottat a bíró elé, mivel kezdeményezték az előzetes letartóztatását. A férfit azzal gyanúsítják, hogy felgyújtotta hajléktalan társát.

A gyanúsított a zárt ülés előtt az első emeleti mosdóba kéredzkedett, ahol kiugrott az ablakon, de eltörte a lábát. A férfit a mentők a váci kórházba vitték. Az előzetes letartóztatásról tartandó ülést a bíróság 72 órán belül a helyszínen, vagyis a kórházban, ügyész jelenlétében tartja meg – olvasható a törvényszék közleményében.

(MTI)

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bicska Maxi
2017. november 23. 20:07
kiugrott és az egyik lábát törte, majd később a másikat és a kezeit is lassan , így meggondolja legközelebb hogy nem szép dolog az embertársunkat felgyújtani
Rugo
2017. november 23. 18:07
Én a helyében beperelném a zsarukat gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértésért. Nota bene, ezért kell agyonlőni a szökésben lévő bűnözőket.
kizökkentidő
2017. november 23. 18:07
https://www.youtube.com/watch?v=PVJWykbmIpk
tom hagen
2017. november 23. 17:52
Úgy tűnik ez a lúzer bűnözők napja....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!