Devizahitelesek, ápolási díj: rendkívüli ülést tart az Országgyűlés

2018. augusztus 14. 12:17

Jobbikos és LMP-s képviselők kezdeményezték a rendkívüli ülést, az ápolási díj emelését és a devizahitelesek segítését javasolják.

2018. augusztus 14. 12:17

Ellenzéki kezdeményezésre rendkívüli ülést tart pénteken az Országgyűlés – derül ki a parlamenti honlapon a házbizottság keddi ülése után közétett adatokból.

Ha a Ház határozatképes lesz, és elfogadja a tervezett napirendet, két, jobbikos és LMP-s képviselők által benyújtott javaslatról tárgyalhat: az egyik az ápolási díj emeléséről szól, a másik a devizahitel-károsultak segítését célozza. Az ülés napirend előtti felszólalásokkal kezdődik, a napirendi javaslatban a két előterjesztés megtárgyalása mellett interpellációk, azonnali kérdések és kérdések is szerepelnek.

A rendkívüli ülés összehívásáról szóló kezdeményezést jobbikos, LMP-s, DK-s képviselők, valamint egy független politikus írta alá

(MTI)

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lynx
2018. augusztus 14. 20:59
" a Kúria még 2014-es jogegységi határozatában - amelyre hivatkozva a kormány megalkotta a devizahiteles törvényeket - kimondta, hogy az árfolyamkockázat egyoldalúan az adósokra terhelése önmagában nem tisztességtelen" Kedves jobbikosok, tessenek megbeszélni ezt nagy magyar független és felülbírálhatatlan, bölcs és hibátlan Kúriával. Vagy beszéljünk a bírói függetlenség törvényi szabályozásáról, etikáról, erkölcsről meg pofátlan pénzügyi tevékenységről. Várom a Jobbik indítványát a jogállamiság felszámolásáról. Sajnos csak az tizenegyes, amit a bíró megad. Bíró nélkül meg nincs foci.
áfonya
2018. augusztus 14. 16:23
Milliárdos csalás gyanújával feljelentették Staudt Gábort Lengyelországban. Több mint két és fél milliárd forint értékű költségvetési csalás gyanúja miatt feljelentették a lengyel ügyészségen a jobbikos Staudt Gábort és több társát – írja a Magyar Idők. A lap úgy tudja, az ellenzéki politikust és társait márciusban a magyar ügyészségen is feljelentették, az iratok a NAV-hoz kerültek, de nyomozás végül nem indult. Az akkori feljelentés szerint a jobbikos politikus egy milliárdokat elcsaló, nemesfémmel kereskedő bűnszervezet tagja volt, a bűnbandát pedig a Nemzeti Nyomozó Iroda egykori alezredese irányította, aki korábban évekig Staudt Gábor bizalmasa és tanácsadója volt. https://hirtv.hu/ahirtvhirei/milliardos-csalas-gyanujaval-feljelentettek-staudt-gabort-lengyelorszagban-2465955
hentes
2018. augusztus 14. 15:58
Ezek nem érdekesek. Menjenek dolgozni és különben is, biztos kapnak zsebbe.
írmag
2018. augusztus 14. 15:33
Megjött az egységfront, bátran közéjük lehet lőni élessel, hiszen durrogtatnak, igaz vaktölténnyel, de a melegség igénye összehozta őket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!