Halász János: A baloldal kamuvideókat gyárt és konzultációs íveket lop

2020. június 27. 13:50

„A baloldal újabb szintet lépett a gyalázatos akciókban” – közölte a Fidesz országgyűlési frakciószóvivője.

2020. június 27. 13:50

„A baloldal újabb szintet lépett a gyalázatos akciókban: már nem csak kamuvideókat gyárt, a nemzeti konzultációs íveket is lopja” – közölte a Fidesz országgyűlési frakciószóvivője szombaton sajtótájékoztatón Debrecenben. Halász János azt mondta, egy videofelvétel került napvilágra, amelyen az látszik, hogy egy baloldali aktivista kilopkodja a postaládából a nemzeti konzultációs kérdőívet. Nyilván ez annak a törvénytelen akciónak a része, amit a baloldal hirdetett, meg akarják akadályozni a nemzeti konzultációt, begyűjtik, és ezek szerint ellopkodják az íveket – fejtette ki a politikus.

Halász János szerint „így akarják megint elhallgattatni a magyar embereket, hogy elmondják a véleményüket a bevándorlásról, a járvány elleni védekezésről, Magyarország gazdasági szuverenitásáról, és az unokáinkat is eladósító második Soros-tervről”. Szégyen, amit művelnek, kamuvideókat gyártanak, lopkodnak, és a nemzeti konzultáció támadásával azt is egyértelmű teszik, hogy most sem a magyar emberek oldalán állnak – mondta Halász János Debrecenben.

(MTI)

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Emmanuel Goldstein
2020. június 29. 10:49
Költői kérdés: melyik párt törte fel a politikai ellenfele weboldalát és adott ki név nélküli lejárató újságot?
yndi
2020. június 28. 01:05
Amíg az ellenzék nem kérdezhet állami pénzből ugyanúgy, ahogyan a kormány, addig a konzultáció közpénzből finanszírozott kormánypropaganda. Amíg pedig a választópolgárok nem szavazhatnak kötelező erővel konkrét törvényjavasatokról, és az eredmény ellenőrizhetetlen, addig a konzultáció szemfényvesztés, népbutítás, cirkusz, pénzpocsékolás. Miért nem volt népszavazás az új alkotmányról? Paksról? Az olimpiáról? A vasárnapi nyitvatartásról? Az európai ügyészségről? A Fidesz törvényben szigorította a népszavazás feltételeit, aztán pedig kopasz huligánokat vetett be, nehogy még így is dönthessen a nép.
Bástyaelvtárs
2020. június 27. 22:11
Az apád göcsörtös faszát lopják azt a sok szar konzultácios ívet. Az ellenzék meghirdette h szél berniéknek küldjék vissza azt a szart, hogy azok hasznos dologra használják fel. Augusztusban derül ki h gyújtósnak szétosztják falun vagy esetleg plakátoznak belölük...
3M..
2020. június 27. 21:56
Halász János jó ideig szolgált az Szdsz-ben. Meggyőződésből. Szebb Jövőt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!