Fidesz: A baloldalnak most sem sikerült elhallgattatni a magyar embereket

2020. szeptember 04. 14:23

Minden idők második legnépszerűbb konzultációja volt a mostani, ami azt jelzi, a magyarok fontosnak tartják elmondani véleményüket, mondta Halász János.

2020. szeptember 04. 14:23

A baloldal minden eszközzel próbálta megakadályozni a hétfőn lezárult nemzeti konzultációt, de most sem sikerült elhallgattatni a magyar embereket – mondta a Fidesz-frakció szóvivője pénteki budapesti sajtótájékoztatóján. Halász János kiemelte: minden idők második legnépszerűbb konzultációja volt a mostani, ami azt jelzi, hogy a magyarok fontosnak tartják elmondani véleményüket az életüket és az ország jövőjét meghatározó kérdésekben. Pedig a baloldali pártok mindegyike próbálta ellehetetleníteni, hogy az emberek véleményt mondjanak: Gyurcsányék, a szocialisták, a momentumosok, az LMP-sek, a jobbikosok mind próbálták lebeszélni az embereket arról, hogy részt vegyenek a konzultációban – mondta a frakciószóvivő, hozzátéve: olyan „aljas és gátlástalan módszereket” is bevetettek, hogy begyűjtötték, széttépték, és még a postaládából is kilopkodták a kérdőíveket. Szavai szerint a baloldal ezúttal sem akarta, hogy hallatsszon a magyar emberek véleménye a koronavírus-járvány elleni védekezésről, a bevándorlásról, Magyarország gazdasági szuverenitásáról és a „második Soros-tervről”. Azért nem akarja – folytatta –, mert ők soha nem a magyar emberek akaratát, hanem „idegen hatalmak megrendelését teljesítik”.

Ha rajtuk múlik, akkor ez most is így lenne, a koronavírus-járvány miatti válságkezelésben, a gazdaságpolitikában és a bevándorláspolitikában is feladnák a nemzeti érdekeket” – fogalmazott Halász János, köszönetet mondva mindenkinek, aki részt vett a konzultáción, és „nem ült fel a baloldal akcióinak”. Közölte: a Fidesz-KDNP, ahogyan eddig, ezután is a magyarok akaratát érvényesítve fogja a járvány elleni egészségügyi és gazdasági védekezés, a bevándorlás és a nemzeti szuverenitás kérdéseiben meghatározni a további intézkedések irányát. A frakciószóvivőt kérdezték a tiszaújvárosi időközi parlamenti választáson induló ellenzéki jelölt, Bíró László korábbi szavairól, amire úgy reagált: Bíró László antiszemita kijelentéseket tett, a nyilatkozata felháborító és gyalázatos, és elfogadhatatlan, hogy a közéletben van. Egyúttal csodálkozását fejezte ki, hogy Karácsony Gergely főpolgármester nem tiltakozott a Budapestet gyalázó szavak miatt. Azt is mondta Bíró Lászlóról, hogy „egy náciról van szó”, és nem hisz a bocsánatkérésének az őszinteségében.

Halász János szerint a baloldal a pénzért és a hatalomért mindenre képes, nem érdeklik őket a jelöltjük nyíltan antiszemita kifejezései sem.

 

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
brabant89
2020. szeptember 04. 18:05
Kamu duma. Nem a magyaroknak volt fontos, hanem az agyhalott fideszbirkáknak. Arra is rákérdeztetek, hogy szopaasunk minden külföldről hazatérő magyart két hét karanténnal, amit csak 60 ezer forintért elvégzett két teszttel lehet 5 napra rövidíteni? Szemfényvesztés az összes "nemzeti konzultáció".
Pelso j.
2020. szeptember 04. 16:13
Haha. A fidesz pont egy Halásszal akarja utólag hitelesíteni, eladni a konzultációnak titulált bugyuta színjátékot? Ismét ennyire megalázni a saját tábort, hát szomorú.
olajfa1
2020. szeptember 04. 15:00
Az álbaloldalilibsi fasiszták felsültek a "lapok begyüjtésével"! NAGY KUDARCOT VALLOTTAK!Úgy ég a pofájukon a bőr, hogy jegelniük kell a pofájukat is meg a témát is!...
péterx
2020. szeptember 04. 14:44
Mindenki maga döntötte el, hogy részt vesz vagy nem vesz részt a konzultációban. A kormánynak - akármilyen válaszokkal - visszaküldött kérdőívek ilyen magas száma jelzi, hogy maga a lakosság fontosnak tartja, hogy kikérik a véleményét, tehát helyesli a konzultáció eme formáját. . Az ellenzéki ellenakció résztvevői részben törvénytelenül jártak el / lopkodás a levélszekrényekből /, s ezzel tanúsítják, hogy nem demokraták. Részben próbálták a maguk politikai pecsenyéjét sütögetni, de ezzel megint elismerték, hogy másodhegedűsök, futnak a kormány politikai ötletei után.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!