„Elnéptelenednek a falvak Szerbiában, a migránsok mindenütt ott vannak” (VIDEÓ)

2021. november 02. 20:41

A déli határ mentén élők a migrációról.

2021. november 02. 20:41
null

„Hat unokám van, csak arra tudok gondolni, hogy megvédjük a hazát. Mindenáron. Ahogy a magyarok tették mindig.” – fogalmaz egy határ közelében élő hölgy, azzal kapcsolatban, hogy úgy tűnik az illegális bevándorlás nemhogy megszűnt volna, de újabb hullám várható, amely Szerbiát már el is érte. A magyar kormány videójában magyar-szerb határ közelében élő emberek beszélnek a migrációról.

 

 

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
EMM195
2021. november 03. 07:43
Nem értem, miért nem világos, hogy ha netán a szerbek eu-s tagok lesznek, ugyanúgy beengedik a migránsokat, akkor elvileg simán jöhetnek Magyarországra. Persze az osztrák nem fogja engedni, így szépen lezüllesztik Magyarországot. Bosszú mindhalálig. Szerbekről van szó. A vér nem válik vízzé. Ha nem így lenne, a migránsok ellen keménykednének a határaikon.
Ventrotty
2021. november 03. 06:46
Grétike! Győztes-győztes? (Magyar oldalon írjál magyarul!) Itt Hollandiában már a rendőröket verik az arabok, mert nincs annyi "szociális" lakás ahova ezeket beköltöztetnék, a segély meg nem elég, hogy lakást béreljenek, mert megemelkedtek a bérleti díjak. Dolgozni nem is akarnak, csak balhézni az utcán. Komoly a baj, mert az állami TV is leadja, hogy rendőrkocsikat borogatnak, pedig nem szokásuk az igazság közlése. Szóval hazudozz csak az idióta neved alatt, azonosultál az eredetivel, ostoba vagy te is!
gonterl
2021. november 03. 06:44
Azt várni egy migránstól, hogy szeresse a magyarokat, dőreség. Mindegy, hogy ezek a magyarok a határ melyik oldalán élnek. Rossz irányba indultunk, és tartjuk az irányt. Persze, azt tudjuk, hogy nem mi vagyunk a hibásak.
Armageddon
2021. november 03. 05:17
Dehát Vucic a Főni nagy spanja, miért hagyja? Lehet, hogy ebbe állapodtak meg? Fenntartandó a migráncs hiszti?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!