A forgalom megtréfált, jók ezek a bicikliutak – mondta Mesterházy az ATV-ben miután perceket késett

2022. június 03. 12:45

A biciklisávokat 2021-ben vezette be Karácsony Gergely.

2022. június 03. 12:45
null

Mesterházy Attila „A nap híre Bodacz Balázzsal” című ATV-s műsor vendége volt, Kukorelly Endre író és Szalai Szabolcs ATV-s újságíró mellett. A műsorba Mesterházy durván öt perc késés után csatlakozott be, mivel „megtréfálta a forgalom”. Ahogy fogalmazott:

Az MSZP-s politikus bekapcsolódott utána a beszélgetésbe.

Mint ismeretes, a budapesti biciklisávokat Karácsony Gergely alakította ki. A sávokra gyakran érkezik panaszt, volt olyan körúti üzlettulajdonos, aki komoly veszteségeket szenvedett el miattuk.

Nyitókép: Facebook

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
győri polgár
2022. június 03. 15:21
Miért kell a Mesterházynak biciklivel menni, mikor van neki egy nem akármilyen BMW motorja is. (tavaly cserélte le a Hondát BMW-re) Azzal teljesen szabályosan mehetne a busz sávban is, és nem késne el.
blondiner
2022. június 03. 13:49
Karácsonyra mondják: igaz, hogy egy hülye, de választást lehet vele nyerni :D
olajfa1
2022. június 03. 13:47
Csak nehogy kitalálják ezek a túlképzett libbancs semmihez nemértők hogy a "KÉZENÁLLÓKNAK IS KELL EGY SÁVOT FELFESTENI"!!!... nehogy nekimenjenek az autósok...
Brandon the great Negro
2022. június 03. 13:39
Megnézném ahogy azon a vason felteker a pasaréti bérleménybe. Hétfőtől péntekig.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!