Nem csak a melegek kapják el a majomhimlőt – mondta egy magyar majomhimlős beteg...

2022. június 16. 21:41

Aki egy német meleg szexorgián kapta el a betegséget.

2022. június 16. 21:41
null

Beszámolt a tapasztalatairól az egyik magyar majomhimlős beteg. „Sándor” – ugyanis a személy a neve megváltoztatását kérte – elmondta, hogy egy berlini nyaraláson vett részt, ahol több résztvevővel is testi kontaktusba lépett. Az egyik partnere szólt neki, hogy majomhimlős, és hogy nézesse meg magát ő is.

– mondta „Sándor”.

A Lyme-kórra gyanakodott a majomhimlő helyett

„Eleinte Lyme-kórra gyanakodtam, mert nem sokkal korábban megcsípett egy kullancs, s annak is hasonlóak a tünetei” – mesélte a harmincas évei közepét taposó fiatalember. „Sándor” aztán hétfőn eljutott végre a bőrgyógyászatra, ahol az orvosnő három helyről vett mintát,

s mindhárom pozitív eredményt hozott.

Mivel gyógyszer egyelőre nincs rá, oltóanyag talán júliusban érkezik, az orvos azt tanácsolta neki, hogy kettő-négy hétre izolálja magát, kerülje, hogy bárkivel is szorosabb kapcsolatba kerüljön.

Nyitókép: Mandiner/Ficsor Márton

Összesen 101 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Franzstadter
2022. június 25. 06:01
84-ben kislány voltam. Ültünk a tv előtt, kapcsolták az Usát, akik vázolták a Hiv problémát... A buzi, fekete fiúk kardélre hányták a bonobókat....Így történt, azóta más a narratíva....,
confitür
2022. június 19. 11:42
1. A homoszexualitás betegség. 2. Az európaiaknak nem kéne Afrikába járni,orgiákra.
Szilágyi Miklós
2022. június 18. 08:11
A heterok ritkábban vesznek részt tömegszex partin
matykox
2022. június 17. 19:04
Persze hogy nem a hidegek kapják el. Inkább csak a buzik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!