A kormány válaszolt az EB-nek a jogállamisági mechanizmus kérdéseire

2022. június 27. 22:23

„Készen állunk a tárgyalásra és a megegyezésre!” – szögezte le a miniszter.

2022. június 27. 22:23
null

„Szokásunkhoz híven időben megküldtük a válaszunkat a Bizottság jogállamisági kondicionalitás levelére. A Kormány számára mindig is fontos volt a lojális együttműködés és a kölcsönös tiszteleten alapuló konstruktív párbeszéd” írta Varga Judit a Facebookon.

„A Bizottság minden kérdésére maradéktalanul és szakmai igényességgel válaszoltunk most is, annak ellenére, hogy bizonyos pontokban megalapozatlannak találtuk a brüsszeli aggályokat. Mi továbbra is maradunk az egyenes és igényes szakmai párbeszédnél” – jelentette ki a miniszter, aki arra a levélre utal, amelyet válaszként két hónap alatt kellett elküldeni az Európai Bizottságnak.

A levélváltás a jogállamiságimechanizmus része, amelyet az Európai Bizottság a választás utáni kedden indított meg hazánkkal szemben.

Készen állunk a tárgyalásra és a megegyezésre!” – zárul a poszt.

Nyitókép: Facebook

Összesen 121 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gèbi
2022. június 29. 07:57
Akkor ezek szerint megindítják az eljárást Tiborc ellen?
Akol Peter
2022. június 28. 12:48
Akkor most kb a jövő héten jön egy új levél az EU -tól . És felteszi ugyan azokat a kérdéseket amiket az előző levélben. Ez az ő módszerük.
minekkellregisztralni
2022. június 28. 07:51
Azért is kellene rendbe raknia a Mandinernek az oldalt, mert a kommentszavazatokat maniupálni lehet, nem is olyan túl nehéz. Ékes példák ez alatt a cikk alatt.
Karbantartó9
2022. június 28. 06:40
Ahogy elnézem MEGHEKKELTÉK A MANDINER SZAVAZÓGOMBJÁT! Tele lett liberálfasiszta agyhalottakkal!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!