Az érdektelenségbe fulladt gazdatüntetés szervezője a pedagógusokért is demonstrálna

2022. augusztus 25. 17:06

Szabó Bálint erkölcsi kötelességnek nevezte a tanárokért való kiállást.

2022. augusztus 25. 17:06
null

Minden demonstrációt támogat, és kész bárkivel együttműködni, aki békés tüntetést szervez – nyilatkozta a Mediaworks Hírcentrumnak Szabó Bálint, a teljes érdektelenségbe fulladt, de korábban 1800 traktor Budapestre érkezésével belengetett gazdatüntetés főszervezője.

Szabó külön kiemelte a pedagógusokat, erkölcsi kötelességének nevezte, hogy támogassa őket és a zászlajára tűzze követeléseiket,

így a jövő héten esedékes tiltakozás mellé is beállt.

A főszervező azt is elmondta a Hírcentrumnak a Hősök terére szervezett augusztus 20-i „gigademonstrációról”, hogy szombat óta  a helyszínen van, ott is alszik. A pár száz fős – gazdákat csak „nyomokban tartalmazó” – megmozdulást úgy értékelte, hogy „sikerült megmozgatni számos társadalmi csoportot”.

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Alaric
2022. augusztus 26. 10:43
Akárhány klikkvadász linket indenyomhatsz, én csak annyit mondok: Occam borotvája. Nézz utána! (Egyébként már Gyurcsányt is megtette valamelyik észkombájn Orbán-ügynöknek: az elmebaj nem ismer határokat, de még párthovatartozást sem.)
fatman
2022. augusztus 25. 18:01
hasonló sikerrel? gratulálunk! dícsérjen meg téged a Gyurcsány Ferenc! :)))
sarzal
2022. augusztus 25. 17:57
ez a pali garancia a sikerre...
balbako_
2022. augusztus 25. 17:51
Van még pár ilyen tüntetésbuzi, akik nem szeretnek otthon lenni és minden tüntetésen ott vannak kvázi az utcán élnek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!