Baranyit meglepte Jeszenszky bocsánatkérése, de ő nem tesz hasonló gesztust Szalai Szilárdnak

2022. november 13. 18:13

Mert ezzel megtagadna mindent, amit ebben az ügyben az elmúlt egy hétben tett.

2022. november 13. 18:13
null

Mint arról mi is beszámoltunk, hosszú facebook-posztban kért elnézést Baranyi Krisztinától Jeszenszky Zsolt, amiért televízióstúdiókba nem való megjegyzésekkel illették az azóta megszűnt Pesti TV egyik 2020 decemberi adásában. A politikai hobbista egyben azon reményét is kifejezte, hogy Baranyi hasonló szellemben kér elnézést Szalai Szilárdtól, akit sértegetve propagandistázott múlt hét pénteken.

Ezen fejlemények kapcsán adott interjút a Klubrádiónak most Baranyi Krisztina. A ferencvárosi polgármestert meglepte Jeszenszky Zsolt bocsánatkérése, ő azonban nem tervez hasonló gesztust tenni Szalai Szilárdnak. 

amit ebben az ügyben az elmúlt egy hétben vagy az elmúlt években tettem, és mondtam” –  érvelt Baranyi.

Baranyi nem kíván pereskedni az ügyben, szerinte olyan egyenesen és keményen kell beszélni „ezekről a propagandatermékekről”, ahogy azt ő is tette.

 

Nyitókép: ATV

Összesen 82 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kivűlálló
2022. november 14. 10:10
Ezt az "üszőt" (gyengébbek kedvéért: Baranyai "beles" Krisztát) még bottal sem piszkálnám!
fogas paduc
2022. november 14. 08:43
Az újságírónak fel kellene jelenteni Baranyai Krisztinát nagy nyilvásoság előtt elkövetett becsületsértés miatt. Ez megérne egy misét.
Ügyek
2022. november 14. 00:58
Tisztelt szerkesztőség! Az asszonyság fizet a reklámért? Ha nem, akkor napok óta miért van vele tele a mandiner?
Davidov
2022. november 13. 23:43
Ennyi fizetett bérkommentelő barom a világon nincs mint itt. Növesszetek kecskeszakállat és kérjetek a gazdátoktól karácsonyra türk mént. Vigyázzatok hátra rúg?!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!