Huszonnégymilliárd forintos hitelt vesz fel a BKK

2023. május 24. 10:15

Teszi mindezt a Karácsonyék által meghirdetett „túlélőprogram” részeként.

2023. május 24. 10:15
null

Huszonnégymilliárd forintos hitelt vesz fel a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) a városvezetés által meghirdetett „túlélőprogram” részeként, miután a Főváros Közgyűlés szerdán jóváhagyta a társaság és a K&H Bank közötti megállapodás megkötését.

A hitelfelvételről szóló, Kiss Ambrus főpolgármester-helyettes jegyezte előterjesztést 17 igennel, 2 nem szavazat ellenében és 9 tartózkodás mellett fogadta el a testület. Az elfogadott javaslat szerint a döntéssel biztosítható a BKK likviditása június és szeptember között.

A hitelt szeptember 18-ig kell a BKK-nak visszafizetnie.

(MTI)

Nyitókép illusztráció. Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Összesen 98 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zuriktodor
2023. május 27. 07:14
El fogják lopni, nem lesz belőle semmi, csak adósság. Következmény meg nincs soha, maximum politikai. Nem is tudom, mi értelme van az ÁSZ-nak.
krampus
2023. május 25. 08:48
Floridaban a csoka megveszi a szomszed telket is? Kell a penz lovera!
krampus
2023. május 25. 08:48
Floridaban a csoka megveszi a szomszed telket is? Kell a penz lovera!
formaegy
2023. május 24. 22:16
Na, Gyurcsány megadta a további irányvonalat. Karácsony szélhámos, csaló elvtárs felélte, elkótyavetélte, lenyúlta, szétosztogatta a főváros pénzét, majd most 24 milliárdos hitelt akaszt a főváros nyakába!!!!!!!!! Jó a tanácsadója. Mit is csináltak Gyurcsányék? Felélték, elkótyavetélték, lenyúlták, szétosztogatták az ország pénzét és az ország nyakába akasztottak egy kib...ott IMF hitelt!!!!!!!!!!!!! Ki húzta ki a csávából az önkormányzatokat mert minden adósságot átvállalt és kifizetett? - a Fidesz kormány!!!!!!!!!!! Mint ahogyan a Fidesz kormány fizette vissza az IMF hitelt is! Van kérdés? Köszönöm!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!