Csintalan Karácsonynak: Bekaphatja!

2023. július 13. 18:47

Egy simicskás kérdésen húzta fel magát a régi-új MSZP-tag.

2023. július 13. 18:47
null

A Gulyás Balázs egykori jobboldali újságíró által szerkesztett Gulyáságyú podcast vendége volt Csintalan Sándor jelenlegi MSZP-tag, egykori fideszes és HírTV-s műsorvezető, aki júniusban lépett vissza régi-új pártjába.

A közel másfélórás műsor részletes bemutatásától most megkímélnénk önöket, ( a leírás szerint szóba került a tanyasi élet, a korai szocialista párt, a pedagógustörvény, és az olajügyek is) helyette inkább azt idéznénk fel, mit reagált Csintalan Karácsony Gergely kérdésére. 

A főpolgármester ugyanis, mint a műsor előző vendége, kérdezhetett egyet a következő szereplőtől. Karácsony afelől érdeklődött, hogy mikor találkozott Csintalan  Simicska Lajossal, és mit beszéltek.

„Ez abszolút publikus. Bekaphatja egyébként”

 – mondta Csintalan.

Felidézte: 2017 novemberében beszélt utoljára Simicskával, és a Hír TV-s műsora volt a téma. Az idézett jelenet 1:19-től látható az alábbi videóban.

Nyitókép: Földházi Árpád, Mandiner

 

 

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2023. július 15. 20:05
Csintalan te hülyébb vagy mint Bartus, pedige eddig azt hittem, ö a csúcs. Lepipáltad öreg. Az különösen röhelyes, hogy a szexualitásoddal próbálsz hencegni. Te, akire, ha egy egy nö ránéz, röhögögörcsöt kap. Lerínak rólad a prosztataproblémáid. Lehet, hogy a WC-ben alszol, hogy éjszaka ne keljen rohangálnod. Te egy roncs vagy kisöreg, nemcsak politikailag, szexuálisan is. Ezek a Csintalan-féle leaszfaltozott agyú duzzogó, rinyáló, beképzelt, gyurcsányista lumpen-elit-figurák azt gondolják, hogy ök mindjárt a haladó, modern, jövöbe látó, felvilágosult nyugágy-forradalmárok lesznek, amint Orbánt szidják, a magyarokat hülyének nézik és mindent letagadnak, ami a magyaroknak egy kis tartást adhatna. Ezek a fajta utálkozó, halálmadárkodó, acsarkodó, sötétben hazájuk ellen szervezkedö, jellemtelen figurák, mindig abban sántikálnak, hogy a magyarok vagyonát, lelkét, gondolkodását, identitásukat ellopják, meghamisítsák, megnyomorítsák, tönkretegyék. Szégyeld magad Sanyi, anyád letegadna.
Nagyhuba1
2023. július 15. 16:46
A kis Csintalan már minden volt és annak az ellenkezője is, ennyire kell komolyan venni!
Sany Xepi
2023. július 14. 07:49
Sanyi az a helyzet valószínű, nálad már több évtizede nincs mit bekapni.
pitipalmo-2
2023. július 14. 07:12
Ez a csinti akasztott emberen kivűl már minden volt. Ahol a pénzt érzi ott terem, bár a demencia kezd hatalmasodni nála, mszpbe csak így térhetett be.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!