Mérő Vera a Mandinerre terelgetné a számára nem rokonszenves hozzászólókat, mondván, ami az ilyenek „szájából csordogál”, az nálunk „természetes”

2023. szeptember 18. 18:30

Aki olyat ír, ami nem tetszik neki, azt a Mandinerre küldi.

2023. szeptember 18. 18:30
null

Mérő Vera előszeretettel válaszolgat a vele egyet nem értő kommentelőknek. Vannak olyan hozzászólók, akik annyira megsértik, hogy külön bejegyzést szentel a nekik intézett válaszának.

Legutóbb épp egy ilyen bejegyzés alá érkezett egy hozzászólás, amely kiverte nála a biztosítékot, és arra kérte az illetőt, hogy inkább a Mandiner kommentszekciójába írogasson.

„Sztem jó helyen voltál te a mandineres kommentszekcióban, nem akarsz visszatérni oda, ahol ez, ami a szádból csordogál, a természetes?” – írta a férfinak, majd egy következő hozzászólásban jelezte: kiérdemelt egy saját posztot, ami hamarosan meg is jelent.

Forrás: Mérő Vera Facebook-oldala

„Pedig én csak azt mondtam, menjen vissza a mandinerre, ott nem lóg ki a stílusával. Mindenesetre nagy érzés, hogy b@sz@tlan libsi pics@ létemre akkora a hatalmam, hogy még csak gondolatban írok egy könyvet, de a független magyar bíróság máris azonnal elfogadja azt bizonyítékként. De hát ja, így megy ez, operettországban. Bele is kezdek egy nagyregénybe, a címe: Orbán bizony lop” – írta a kommentelőnek címezve. 

(Nyitókép: képernyőfotó Mérő Vera TEDx-előadásából)

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 91 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Halder_1899
2023. szeptember 22. 14:39
Miért nem csaptok le a Háttérképekre, mely nagy nézettséggel megy, de már nem a Hír tv-n. Lehetne a Mandineren. Kapnátok egy 100 ezres műsort.
Halder_1899
2023. szeptember 22. 14:38
Mandiner nagy érték és nem ártana vigyázni rá. Új fórum még nincs jó állapotban, még mindig rosszabb, mint a régi. Lehetne több Mandiner beszélgetés gazdaságról, politikáról, technológiáról / lehetne külön mobiltelefon ajánló egy tényleges szakemberrel, mind új mobil telefon bemutatása 10 percben videó. Ezt most 200-300 ezres nézettséggel libsik teszik meg. Itt is lehetne. Lehetne értékelő a nb1ról hetente egyszer aztán ha van nézettség akkor beharangozó is előtte. Castel nagyon jó szakember vele beszélgetés önállóan háborúról. Millió téma, főzés, ország- természetjárás videók 15-30 perc max., belementek, próba egy hónapig aztán amire nincs igény elmarad. Így lehetne nem kevés ember behozni még, fejlődni, persze igen ez pénzkérdés is.
Intar
2023. szeptember 19. 12:00
Leszbikus embergyűlölő selejt!
urban63
2023. szeptember 19. 11:11
Le sem szarom, ki eza h pi@a, még egy gennyes firkász? Bizonyítsd aztán feltételez meg vádolj. Én is olvasom "Kommcsik, bizonyítottan lopnak, hazudnak, csalnak 1945 óta"
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!