GTA Balatonboglár: először elütötte haragosát, majd baseballütővel kezdte püfölni

2023. november 09. 09:51

Hat hét alatt gyógyuló sérüléseket okozott haragosának a férfi.

2023. november 09. 09:51
null

Az ügyészség közleménye szerint a vádlott 2022 októberében barátnője társaságában közlekedett egy Balatonboglárhoz közeli faluban, amikor észrevette, hogy korábbi párja közös gyermekükkel, valamint a sértettel az utcán gyalogolt. A terheltnek nem tetszett, hogy a kisgyermek a hideg időben az utcán van, továbbá az sem, hogy volt élettársa egy férfival sétál, ezért megállt autójával és a lehúzott ablakon keresztül, majd a járműből kiszállva kérdőre vonta őket.

A férfi a beszélgetés során olyan indulatossá vált, hogy kocsijába visszaülve azt szándékosan a sértett felé kormányozta, akinek nem volt lehetősége kitérni a jármű elől, ezért felugrott és így a kocsi motorháztetejére, illetve az első szélvédőjére esett. A terhelt azonban ennyivel nem elégedett meg, hanem újból kiszállt az autóból és a kocsiban tartott baseball ütővel többször megütötte a sértettet.

A vádlott cselekményével hat hét alatt gyógyuló sérüléseket okozott a megtámadott férfinak.

Nyitókép: ügyészség

 

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szarvas-2
2023. november 09. 11:24
Cigány jogállamiság.
Burg_kastL71-C
2023. november 09. 10:17 Szerkesztve
Izzókészlet, elakadásjelzőháromszög, kerékkulcs, ... és a bézbózütő, mint autós tartozék azon a vidéken. Családi vitában a kerékkulcs is bírhat kellő nyomatékkal, főleg ha hosszított szárú.
a-bukott-baloldal-nagy-bibikkel
2023. november 09. 10:12
Bézbózütő
letsgobrandon-2
2023. november 09. 09:58
rusztikus rambó
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!